Vraždila žárlivost. Televizní hvězdu a jeho přítele našli mrtvé v obalu na surfové prkno

Australská policie našla těla tamější televizní hvězdy Jesseho Bairda a jeho přítele Luka Daviese. Oba mladé muže měl před týdnem zavraždit policista. První výsledky vyšetřování napovídají, že za zločinem byla žárlivost. Vraždil bývalý přítel oblíbeného moderátora. Policisté ho v pátek obvinili, těla se jim však až do pondělí nedařilo najít, informovala zahraniční média.

Oba muži, 26letý Jesse a 29letý Luke, byli naposledy viděni minulý týden v jejich domě na předměstí Sydney. Od té doby se nikomu neozvali. Obavy o jejich osud vzrostly, když se v asi třicet kilometrů vzdáleném kontejneru našly zakrvácené věci. Stopy krve policisté našli i v jejich domě, kromě nich také objevili vystřelenou nábojnici, napsal web CNN.

ČTĚTE TAKÉ: Afghánec měl ve vídeňském nevěstinci rozsekat tři prostitutky. Krev byla až na chodníku

Právě tento důkaz policisty dovedl k Beaumontu Lamarre-Condonovi, nábojnice odpovídala zbrani, kterou 28letý policista vlastní. Mluvčí soudu Nového Jižního Walesu potvrdil pro CNN, že se podezřelý v pátek dostavil k soudu ve Waverley a byl obviněn ze dvou vražd. O propuštění na kauci nepožádal.

V pondělí se podle agentury AP vyšetřovatelům podařilo najít těla zavražděných. Pachatel je zavezl na pozemek ve městě Bungonia v Novém Jižním Walesu. Ostatky obou mužů zavřel do obalů na surfová prkna a zasypal je sutí. Komisařka tamní policie Karen Webbová na úterní tiskové konferenci uvedla, že těla zatím nebyla ohledána. „Jsme přesvědčeni, že jde o Luka a Jesseho,“ uvedla. Potvrdila, že policisté už kontaktovali pozůstalé.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Střelci z oslav vítězství v Super Bowlu byli obviněni z vraždy. Oba jsou nadále v nemocnici

Tagy: