Afghánec měl ve vídeňském nevěstinci rozsekat tři prostitutky. Krev byla až na chodníku

Jatka. Tak to vypadalo ve vídeňském nevěstinci, kde policie objevila mrtvoly tří žen, píše deník Bild. Oběťmi jsou Asiatky, jejich identitu se zatím nepodařilo objasnit. Policie už zadržela pachatele. Má jím být sedmadvacetiletý Afghánec, žadatel o azyl. Policisté, kteří dorazili na místo, byli šokováni extrémní brutalitou.

Hrůzný čin se stal ve vídeňské čtvrti  Brigittenau kolem 21:00. Svědek, který kontaktoval policii, hlásil, že před domem na Engerthstrasse je množství krve. Když muži zákona dorazili na místo, našli v domě tři mrtvoly. Ženy byly usmrceny nesmírnou brutalitou mnoha bodnými ranami. „Zločin se odehrál v několika místnostech, těla v nich byla postupně nalezena,“ uvedl policejní mluvčí Philipp Haßlinger.

ČTĚTE TAKÉ: Muž ve Francii znásilnil 82letou ženu. Rodina zuří, v zemi už dávno neměl co dělat

Při pátrání po pachateli policisté sledovali krvavé stopy a našli 27letého mladíka. Ten se s nožem schovával v křoví v nedalekém parku. Podle informací deníku Bild je to Afghánec, který v roce 2022 požádal v Rakousku o azyl.

Podle informací webu oe24.at byl podezřelý muž sám zraněn. Vyšetřovatelé se domnívají, že mu je uštědřily ženy, když se bránily smrtelnému útoku. Podezřelý byl agresivní a tak ho policisté museli nejprve  pacifikovat taserem a poté odvézt do nemocnice na ošetření.

Vyšetřovatelům se zatím nepodařilo najít žádné svědky krvavého zločinu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vražda v pečovatelském domě v Karviné

Tagy: