Temné momenty tenistky Markéty Vondroušové během French Open. Přišla o člena rodiny

Když se tenistka Markéta Vondroušová před lety dostala poprvé na French Open, radostné momenty střídaly okamžiky smutku. Během jednoho z nejdůležitějších turnajů ji nemohl přijet podpořit partner Štěpán Šimek. Tou dobou totiž přišel o otce.

Se smutným příběhem se čtyřiadvacetiletá sportovkyně svěřila v rozhovoru pro britský deník The Guardian. V roce 2019 se Vondroušové podařilo probojovat až do finále tenisového turnaje French Open, který se pravidelně koná v Paříži. Jejímu partnerovi v době, kdy sama sklízela ohromný úspěch, ale zemřel otec.

ČTĚTE TAKÉ: Šílené, bláznivá cesta, řekla Vondroušová o svém vítězství. Budu chtít víc a víc, dodala

Šimek nechtěl Vondroušovou stresovat, a tak smrt otce zprvu tajil. Tenistka samozřejmě chtěla, aby během důležitých turnajů v Paříži byl po jejím boku, on však neustále odmítal dorazit. „Musíš přijet, chci, abys tady byl,“ naléhala tehdy na svého milého. „Nemohu,“ odvětil jí. Ptala se tedy, co se děje.

„Nakonec mi to tedy musel říct. Zažívala jsem nejšťastnější momenty a zároveň ty nejsmutnější,“ popsala v rozhovoru.

Tenistce ze Sokolova se letos podařilo připsat si na konto ohromný úspěch. Podařilo se jí vyhrát Wimbledon, který patří mezi nejvýznamnější tenisové turnaje. Princezna z Wallesu pak Vondroušové předala ikonický talíř pro vítězku prestižního grandslamu.

VIDEO: Maky, Maky, Maky! Ve finále Wimbledonu povzbuzovali Vondroušovou i z rodného Sokolova

Tagy: