Tenista Veselý měl vážnou autonehodu. Ve voze byl s celou rodinou

Tenista Jiří Veselý měl v neděli bourat na dálnici D4. S luxusním vozem BMW najel do stromu, v autě měl manželku Denisu, dvouletou dceru Sofii a tříměsíčního syna Patrika. Redakci CNN Prima NEWS to potvrdil mluvčí daviscupového týmu Karel Tejkal.

Operační středisko středočeské policie přijalo v neděli krátce po desáté hodině oznámení o dopravní nehodě na dálnici D4. Řidič osobního vozidla značky BMW nezvládl na 38,5. kilometru jízdu po mokré vozovce a narazil do stromu. Při nehodě došlo ke zranění dvou dospělých osob, dvě děti byly převezeny do nemocnice z preventivních důvodů, informoval o nehodě web Pribram.cz. Případem se zabývá policie.

Redakci CNN Prima NEWS potvrdil mluvčí daviscupového týmu Karel Tejkal, že za volantem byl skutečně právě profesionální tenista. „Mluvil jsem s ním asi před půl hodinou, je v pořádku. Hlavně je rád, že se nic vážného nestalo jeho manželce ani dvěma dětem, kteří s ním ve voze cestovali,“ uvedl Tejkal s tím, že k nehodě došlo poryvem větru v rychlosti kolem 110 kilometrů za hodinu.

Tagy: