Terminátor boural. Schwarzenegger se projel po střeše vozu, řidička skončila v nemocnici

Arnold Schwarzenegger

Slavný herec a hrdina mnoha akčních filmů Arnold Schwarzenegger, měl v pátek odpoledne autonehodu. Svým vozem GMC Yukon naboural Toyotu Prius, který řídila žena. Zatímco Terminátor vyvázl z bouračky bez zranění, řidička musela být převezena do nemocnice. Podle posledních zpráv ale není ohrožena na životě.

Nehoda, kterou podle serveru TMZ měl způsobit právě Schwarzenegger, vypadala hrozivě. Hercův pick-up GMC Yukon se prakticky „projel“ po střeše červené Toyoty Prius, kterou řídila žena. Obě vozidla do sebe zůstala zaklíněná.

Schwarzenegger se však hned o stav zraněné řidičky zajímal. Ta byla se zraněním převezena do nemocnice, ale neměla by být ohrožena na životě. K nehodě došlo v pátek před pátou hodinou odpoledne místního času v losangeleské čtvrti Brentwood.

Podle policejní zprávy měl Schwarzenegger se svým pick-upem narazit do červeného Priuse, který se právě otáčel. Terminátor najel na horní část menšího auta a stačil ještě narazit do Porsche Cayenne a dalšího vozidla.

Zda Schwarzenegger nehodu skutečně zavinil, ale místní policie zatím nepotvrdila. Uvedla pouze, že u nikoho z účastníků nehody nebyl zjištěn alkohol ani jiné omamné látky a nikdo nebyl zatčen.

Tagy: