Erotické zvuky narušily tiskovou konferenci v NBA. Snad to není živě, smál se basketbalista

Na pozápasové tiskové konferenci ve čtvrtfinále play off NBA došlo k bizarnímu momentu. Během řeči Slovince Luky Dončiče se místností začaly rozléhat zvuky jako při sexu. „Doufám, že to není v přímém přenosu,“ reagoval basketbalista se smíchem. Usmíval se i proto, že jeho Dallas Mavericks vyhráli proti Oklahomě City Thunder 119:110 a srovnali stav série na 1:1. O nezvyklém incidentu informoval web Daily Mail.

Slovinský rozehrávač byl zvuky v sále pro novináře viditelně zaskočen. Po chvíli se už ale ani Dončič nemohl ubránit smíchu, popisoval web Daily Mail.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dobrá nálada navzdory rozchodu. Andrej a Monika Babišovi vyrazili společně na hokej

Dončič sklonil hlavu a položil si dlaň na obličej, načež zažertoval: „Doufám, že to není v přímém přenosu!“ Odkud zvuky vycházely, nebylo v ten moment jasné.

Dončič byl jednou z hvězd zápasu – k vítězství Dallasu přispěl 29 body, 10 doskoky a 7 asistencemi. Kyrie Irving měl tentokrát slabší den, připsal si „jen“ 9 bodů a 11 asistencí, skvěle ho ale zastoupil P. J. Washington, který nastřílel 7 trojek a zaznamenal 29 bodů. Z lavičky přidal 17 bodů Tim Hardaway.

Oklahomu sice tradičně táhl Shai Gilgeous-Alexander s 33 body, 12 doskoky a 8 asistencemi, ale ze spoluhráčů se k němu přidal jen Jalen Williams s 20 body. Série se v sobotu přesune do Dallasu, kde se bude hrát třetí zápas a v pondělí poté čtvrtý.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Červenka potáhne tým svou hrou, myslí si Vondrka. Prozradil, jak to chodí v hokejové kabině

Tagy:
tisková konference Daily Mail USA sport Dallas Kyrie Irving basketbalista Luka Dončić P. J. Washington Tim Hardaway Shai Gilgeous-Alexander Jalen Williams