Šok pro známého fotbalistu. Policie ho s namířenými zbraněmi vytáhla z auta, hledala střelce

Velmi nepříjemný a nečekaný zážitek má za sebou Tiemoué Bakayoko, fotbalista patřící londýnské Chelsea. Začátkem července projížděl ještě s jedním pasažérem ulicemi Milána, když byl zastaven policisty, kteří ho se zbraní v ruce donutili vystoupit a pak mu přichystali důkladnou prohlídku. Mysleli si, že je členem jednoho z gangů, které se zapojily do přestřelky.

Chybná identifikace zařídila Bakayokovi zkušenost, bez které by si jistě dokázal představit svůj život. Třetího července se v Miláně odehrála přestřelka gangů, po které dostala místní policie hlášení, že podezřelí muži prchají v autě typu SUV a jeden z nich je tmavé pleti a má na sobě tmavě zelenou košili.

Vůz a muže v něm odpovídajícího popisu spatřila hlídka u zátarasu poblíž oblasti, kde se střílelo. A právě v něm seděl Bakayoko. Jeden z policistů francouzského fotbalistu, toho času na hostování v AC Milán, vytáhl ven a přimáčkl ho na služební auto. Jeho kolegyně pak mířila zbraní na řidiče, který s ním cestoval.

Známý střední záložník jen bezmocně koukal, jak policista pročesává jeho kapsy. Situaci uklidnil jiný člen italského bezpečnostního sboru, který zřejmě fotbal sleduje. Informoval kolegu, že jde o hvězdu z trávníků, nikoliv podezřelého jedince. Omyl italské policie zaznamenal vpovzdálí nacházející se řidič a záznam se v těchto dnech objevil na sociálních sítích.

Sedmadvacetiletý Bukayoko už od roku 2017 patří londýnské Chelsea, do níž přestoupil za 40 milionů eur z Monaka. Ale dres „Blues“ oblékal jen v první sezoně, od té doby se potuluje po hostováních. Momentálně je členem milánského gangu. Nicméně jen fotbalového, žádného jiného.

Tagy: