Tragédie nebývalých rozměrů. Otec se zastřelil, matku se třemi malými dětmi našli utopené

Matku se třemi dětmi našli v Minnesotě utopené.

U jezera v Minneapolisu našli těla malých dětí a matky

Rodinná tragédie nebývalých rozměrů otřásla americkým Minneapolisem. V okolí jednoho z tamních jezer našli potápěči těla tří malých dětí a jejich matky. Policisté se obávají, že žena záměrně utopila děti poté, co její manžel spáchal sebevraždu.

Děsivý sled událostí se rozběhl v pátek dopoledne, když policisté dostali oznámení o sebevraždě na předměstí Minneapolisu. Mladý muž asijského původu se zastřelil ve svém domě. O jeho smrti informovala jeho sestra na sociální síti.

Jenže spirála tragických událostí se teprve roztáčela. Členové rodiny záhy upozornili policisty na to, že partnerka zemřelého muže odjela i s jejich třemi dětmi k blízkému jezeru Vadnais Lake. „Měli o ně starost. Začali sledovat pohyb jejího mobilu a to je zavedlo až sem,“ popsal policejní plukovník Joe Steiner.

Na břehu jezera našli vyšetřovatelé rodinné auto a tři páry dětských botiček. Všechno nasvědčovalo tomu, že matka děti utopila a poté sama spáchala sebevraždu. Po několika hodinách policisté oznámili první nález.

„Tady v jezeře jsme zatím našli tělo jednoho dítěte. Potápěči a záchranáři pokračují v pátrání po zbylých dvou dětech. Kde je jejich matka, to nevíme. Nevylučujeme verzi trojnásobné vraždy,“ informoval během zásahu šerif okresu Ramsay County Bob Fletcher.

Rozsáhlá pátrací akce pokračovala i za tmy. Krátce po půlnoci našel tým tělo druhého dítěte. „Byli jsme tu asi do čtyř hodin ráno a v šest jsme opět zahájili pátrání,“ uvedl velitel pátracího týmu Eric Brandt.

Nejhorší obavy se potvrdily nedlouho poté. Policisté ohlásili nález těla třetího dítěte a jejich matky. Žádnému z dětí přitom nebylo ani šest let.

Tagy: