Tragédie v Karlových Varech: Matka pobodala tři děti. Jedno zemřelo, další bojuje o život

Ruka s nožem

Matka v Karlových Varech pobodala své děti, jedno zemřelo

Vraždu tříletého dítěte vyšetřují policisté v Karlových Varech. Podle prvních informací matka napadla své tři děti nožem. Jedno z nich útok nepřežilo. Další dvě jsou v nemocnici, jedno z nich v kritickém stavu. Podle informací CNN Prima NEWS policisty upozornila sousedka, která z bytu slyšela křik.

Tragédie se odehrála v sobotu odpoledne. Matka měla v Karlových Varech nožem napadnout své tři děti. Tříleté dítě útok nepřežilo, další dvě transportoval vrtulník do nemocnice. Jedno zůstává v kritickém stavu, druhé je mimo ohrožení života. Podle informací CNN Prima NEWS se nejmladší napadené dítě narodilo teprve letos, nejstarší oběti útoku bylo pět let. Policisté ženu přímo na místě zadrželi a teď ji vyslýchají.

„Dnes kolem 16. hodiny došlo v Karlových Varech k násilnému trestnému činu, při kterém utrpěla jedna nezletilá osoba zranění neslučitelná se životem. Další dvě nezletilé osoby byly se svým zraněním převezeny do nemocnice. Žena podezřelá ze spáchání tohoto trestného činu byla zadržena. Kriminalisté se nyní případem usilovně zabývají. S ohledem na samotný počátek prověřování a probíhající úkony trestního řízení není možné poskytnout k případu žádné bližší informace,“ uvedli karlovarští policisté.

Podle mluvčí nemocnice v Karlových Varech Markéty Singerové nemocnice přijala dvě zraněné děti ve věku šesti týdnů a pěti let. Mladší z nich bylo hospitalizováno na standardním dětském oddělení, starší převezli záchranáři letecky do nemocnice Motol v Praze. „S ohledem na policejní vyšetřování nebudeme sdělovat další informace,“ řekla ČTK Singerová.

Tagy: