Tragédie v rodině Roberta De Nira. Slavnému herci zemřel vnuk, bylo mu pouhých 20 let

Zemřel vnuk slavného amerického herce Roberta De Nira. Smutnou zprávu oznámila hercova dcera Drena De Niro v neděli večer na Instagramu. V emotivním příspěvku uvedla, že neví, jak bude žít bez svého jediného dítěte. Leandro De Niro Rodriguez zemřel ve věku pouhých dvaceti let. Příčinu smrti rodina zatím nezveřejnila

„Můj krásný sladký anděl. Od chvíle, kdy jsem tě ucítila v břiše, jsem tě milovala víc, než dokážu pospat slovy. Byl jsi mou radostí, mým srdcem a vším, co bylo v mém životě čisté a opravdové. Přála bych si být teď s tebou. Nevím, jak bez tebe budu žít, ale pokusím se jít dál a šířit lásku a světlo, které jsi mi dal pocítit, když jsem se stala tvou mámou,“ napsala na svém Instagramu Drena De Niro. „Odpočívej v pokoji a věčném ráji, můj milovaný chlapče,“ dodala.

Lidé z filmové branže v komentářích vyjadřují upřímnou soustrast. „Dreno, ať tě Bůh drží ve své náruči,“ napsal režisér Lee Daniels. „Jsem v šoku. Je mi to tak líto. Všichni jsme tu pro tebe,“ uvedla herečka Rosie Perezová. „Dreno, je mi to moc líto. Posílám ti obrovské množství lásky, modliteb a síly. Ať je Bůh s tebou a se všemi, kteří milují tvého milovaného chlapce,“ napsala herečka Lana Parrillaová.

Jak informuje britský web Express, Drena s Leandrem sdíleli společné fotografie letos v květnu o Dnu matek. „Dneska byl hezký den,“ napsala k příspěvku.

Její syn si zahrál v roce 2018 ve filmu Zrodila se hvězda. Drena je adoptivní dcerou Roberta De Nira, s její matkou Diahnne Abbottovou se herec rozešel v roce 1988.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Těhotná modelka zemřela po brutální střelbě. Těsně před smrtí porodila, dítě bojuje o život

Tagy: