Životní tragédie Mariah Carey. Máma a sestra zemřely ve stejný den, uvedla zdrcená zpěvačka

Zpěvačce Mariah Carey byla bipolární porucha diagnostikována v roce 2001.

Dvojitá tragédie Mariah Carey

Oblíbenou americkou zpěvačku Mariah Careyovou zasáhla tragédie. Během víkendu přišla o dvě klíčové osoby svého života – svou matku a sestru – a to během jediného dne. Zpěvačka tuto smutnou zprávu sdělila veřejnosti prostřednictvím oficiálního prohlášení pro časopis People.

„Zlomilo mi srdce, když jsem o uplynulém víkendu přišla o matku. Bohužel v tragickém sledu událostí přišla ve stejný den o život i moje sestra,“ uvedla pětapadesátiletá zpěvačka, držitelka Grammy, v exkluzivním prohlášení pro časopis PEOPLE.

ČTĚTE TAKÉ: Končí legendární kapela Aerosmith: Frontman Tyler má nevratně poškozené hlasivky

„Cítím se požehnaná, že jsem mohla strávit poslední týden s maminkou, než zemřela,“ dodala Carey a připojila: „Vážím si lásky a podpory všech, stejně jako respektu k mému soukromí v tomto nelehkém období.“ Podrobnosti o smrti svých nejbližších zpěvačka nesdílela.

Matka zpěvačky, Patricia Carey, byla talentovanou operní pěvkyní a učitelkou zpěvu. Jejich vzájemný vztah byl ale komplikovaný a Mariah v memoárech The Meaning of Mariah Carey, které vyšly v roce 2020, uvedla, že její matka v ní vyvolávala „mnoho bolesti a zmatku“.

Podle jejích slov matka žárlila na její úspěchy a považovala ji za konkurenci. I přes složité emoce k ní ale Mariah vždy cítila hlubokou lásku. V knize napsala, že jejich složitý vztah je vždy vnitřně spojoval.

Podobně turbulentní vztah měla zpěvačka i se svou sestrou Alison. V minulosti se s ní Mariah dokonce rozhodla kvůli své emocionální a fyzické bezpečnosti přerušit kontakt. V roce 2021 ji Alison navíc žalovala za údajné emocionální utrpení, které jí způsobil obsah již zmíněných memoárů.

Mariah Carey patří k celosvětově nejúspěšnějším zpěvačkám. Její hit All I Want For Christmas Is You je nejprodávanější vánoční písní od ženské umělkyně všech dob.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vlastního muzikálu se už Zagorová nedožila. Její písně byly nedotknutelné, popsal hudebník Kříž

Tagy:
smrt zpěvačka tragédie lifestyle Showtime Mariah Carey rodina hudba celebrity