Tragédie ve slovenské politice: Poradci ministra vnitra Eštoka se utopila v bazénu žena

Rodinu Ladislava Csémiho, který je poradcem slovenského ministra vnitra Matúše Šutaje Eštoka, zasáhla nečekaná tragédie. Jeho žena Myrtil se měla ve středu večer smrtelně zranit v jejich společném domě ve Veľkém Mederu. Na místě zasahovaly záchranné složky. O nešťastné události píše web Nový čas.

Manželka bezpečnostního poradce zemřela údajně nešťastnou náhodou. Uklouzla prý v bazénu, který se nachází hned vedle domu, a vážně si při tom poranila hlavu, píše web Nový čas.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Skandál ve slovenské nemocnici: Nemohoucí muž ležel 20 dní na chodbě, pak ho odnesli do lesa

Její tělo bylo nalezeno v bazénu ve středu po desáté hodině večerní. A bylo podle webu údajně tak zaklíněné, že přivolaní hasiči museli odčerpat vodu.

Do ulice Mierová ve Veľkém Mederu během večera dorazili přivolaní záchranáři i policisté. Muži zákona zůstali v rodinném domě až do půlnoci, přičemž celá ulice byla uzavřená, uvádí web noviny.sk.

Sousedé si prý ničeho nevšimli. „Nic jsme o té události nevěděli. Nikdy jsme s nimi neměli problém, byli milí, ale nenavštěvovali jsme se,“ shodli se místní.

V době tragédie byl Csémi údajně na služební cestě. S manželkou mají již dospělé děti. Sousedé rovněž odmítli, že by se v osudný večer konala na zahradě domu či uvnitř nějaká sešlost. Kvůli vysokému plotu není na pozemek téměř vidět.

Přátelé rodiny jsou z nečekané zprávy zdrceni. Myrtil byla podle nich vždy usměvavá. „Milovala svého manžela i děti. Jsem z toho zcela v šoku,“ svěřila se jejich známá.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hrozí útoky medvědů i v Česku? Odborníci uklidňují veřejnost, tady jich žije jen několik

Tagy: