Volební tragédie v ANO: Při sledování výsledků zemřel kandidát hnutí a oblíbený zastupitel

Během sledování výsledků sobotních voleb zemřel liberecký kandidát z hnutí ANO Jaroslav Šrajer. Politické uskupení o tom informovalo v pondělí na sociální síti Facebook. Zprávu potvrdil webu Novinky.cz liberecký lídr hnutí a poslanec David Pražák.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že nás v sobotu ve večerních hodinách navždy opustil náš kolega a dlouholetý liberecký zastupitel Ing. Jaroslav Šrajer,“ napsalo hnutí ANO v příspěvku na sociální síti Facebook. Dále vyzvalo uživatele, aby respektovali soukromí jeho rodiny.

ČTĚTE TAKÉ: Vyřizování účtů ve Sněmovně. Nemáte ráda lidi, spílal Babiš Pekarové. Té se zastal Jakob

Zprávu o smrti pro Novinky.cz potvrdil také Pražák. „Zemřel nám kolega, byl na kandidátní listině,“ uvedl. „Pak je výsledek voleb člověku úplně ukradený,“ dodal. Ani přivolaná záchranná služba Šrajerovi nedokázala pomoct.

S hlubokým zármutkem oznamujeme, že nás v sobotu ve večerních hodinách navždy opustil náš kolega a dlouholetý liberecký...

Posted by ANO, tohle je Liberecký kraj on Monday, September 23, 2024

Šrajer působil jako liberecký zastupitel dvě funkční období. Byl také členem dozorčí rady libereckého dopravního podniku a místopředseda výboru pro plánování území a dopravu.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Babiš má našlápnuto do vlády, ukazuje analýza voleb. ODS by měla dát prostor Kubovi

Tagy: