Děsivá nehoda u Dubnice na D1: Muže ležícího na silnici přejelo několik aut, na místě zemřel

Kvůli vážné dopravní nehodě byla v úterý večer uzavřena slovenská dálnice D1. Podle informací slovenských policistů tam mělo hned několik aut přejet muže, který na místě zemřel.

Slovenská dálnice D1 u Dubnice nad Váhom ve směru na Žilinu byla v úterý zhruba tři hodiny uzavřena kvůli dopravní nehodě. Na sociální síti o tom informovala trenčínská policie. „Z důvodu vážné dopravní nehody na dálnici D1 na 140. kilometru ve směru na Žilinu je dálnice od Dubnice nad Váhom neprůjezdná. Objížďka je vedena a řízena policejními hlídkami na sjezdu na Dubnici nad Váhom přes Ilavu,“ informovali policisté.

‼️AKTUÁLNE (od 22:50 hod.) JE DIAĽNICA D1 PLNE PREJAZDNÁ‼️ ‼️ UZATVORENIE DIAĽNICE D1 V SMERE NA ŽILINU‼️ Vodiči, z...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, October 24, 2023

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivá nehoda na slovenské dálnici má jednu oběť a šest zraněných. Kusy aut létaly vzduchem

Podle informací slovenského webu tvnoviny.sk při nehodě zemřel jeden člověk. Údajně mělo jít o muže, který ležel uprostřed dálnice poblíž viaduktu. „Policie na místě dokumentuje dopravní nehodu, při které mělo několik motorových vozidel přejet osobu mužského pohlaví,“ uvedla následně policie na sociálních sítích.

Jak upřesnilo Krajské ředitelství Hasičského a záchranného sboru v Trenčíně, na místě zasahovali profesionální hasiči z Trenčína a z Dubnice nad Váhom.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tragická nehoda tří dodávek na Kolínsku. Na místě zemřel člověk, zasahovaly vrtulníky

Tagy:
nehoda policie dálnice Slovensko Žilina Trenčín Dálnice D1 Dubnica nad Váhom