Tragická nehoda v Karlových Varech. Motorkář nepřežil náraz do kamionu, doprava se zastavila

Dvě tragické nehody motorkářů

Tragická nehoda motorkáře v Karlových Varech

Tragická dopravní nehoda po poledni úplně zastavila dopravu v Karlových Varech. Srážku s nákladním autem na průtahu městem nepřežil motorkář. Podobný osud měl i další šofér jednostopého stroje, který zemřel na Vysočině.

Krátce před půl jednou odpoledne došlo v Karlových Varech k tragické dopravní nehodě na sjezdu do čtvrti Stará Role. Na místě se okamžitě začala tvořit kolona.

Motorkář jel nejspíše ve směru od Chebu na Prahu a z dosud neznámého důvodu nezvládl průjezd pravotočivou zatáčkou. V důsledku toho narazil do zadní části kamionu. Při srážce utrpěl devastující poranění.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na milovanou motorku sedl Pavel bez helmy. Počínání prezidenta zachytil divák na kameru

„Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování,“ uvedl mluvčí Policie České republiky Jan Bílek.

Na základě dechové zkoušky policisté potvrdili, že řidič nákladního vozu nebyl pod vlivem alkoholu. Případné návykové látky v krvi padesátiletého motorkáře zjistí až nařízená soudní pitva.

Tragickou nehodu motorkáře vyšetřují i policisté z Vysočiny. Stala se ve čtvrtek odpoledne mezi obcemi Vilémov a Kraborovice. Muž na motorce začal předjíždět, stejný manévr ale udělal i řidič před ním a narazili do sebe. I přes veškerou snahu lékařů motorkář zemřel.

SLEDUJTE TAKÉ: Šíleně rychlá jízda motorkáře

Tagy:
motorkář Karlovy Vary krimi dopravní nehody Vilémov Vysočina Kraborovice Stará Role Jan Bílek