Tragédie u Levic: Při autonehodě zahynuli tři lidé, mladý pár se chystal oslavit výročí

Na jihu Slovenska nedaleko Levic došlo v pátek večer k obrovské tragédii. Při srážce dvou aut zahynuli celkem tři lidé. Zemřel 27letý řidič, který nehodu pravděpodobně způsobil. Svým zraněním podlehli také partneři –⁠ 19letý Alexandr a jeho 18letá přítelkyně Katka.

O tragickém incidentu informovala slovenská policie na Facebooku. „Dopraváci z Levic byli v pátek večer vysláni k dopravní nehodě mezi obcí Horná Seč a městem Levice,“ informovala policie.

Nehodu pravděpodobně způsobil 27letý řidič vozidla Renault Megane, který nepřizpůsobil rychlost jízdy. „S vozidlem dostal smyk a vyjel do protisměru, kde čelně narazil do osobního auta značky Volkswagen Passat,“ uvedli policisté. V protijedoucím autě cestovali tři lidé. Podle informací deníku Nový čas šlo o 19letého Alexandra, jeho 18letou přítelkyni Katku a jejich 17letého kamaráda Alexandra.

Na místě zemřel řidič Renaultu i oba partneři. Nejmladší člen posádky teď bojuje v nemocnici o život. „Vážně zraněného řidiče Renaultu převezla sanitka do nemocnice, odkud však přišla smutná zpráva, muž zraněním podlehl. Zda byli řidiči pod vlivem alkoholu, se dozvíme až po pitvě,“ uzavřeli policisté.

TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA V LEVICKOM OKRESE SI VYŽIADALA AŽ TRI ĽUDSKÉ ŽIVOTY 😒 Dopravní policajti z Levíc boli včera vo...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Saturday, February 5, 2022

Podle informací deníku Nový čas Alexandr ten večer se svým kamarádem vyzvedával z práce svou partnerku Katku. Domů bohužel nedojeli. Příběh je o to smutnější, že zesnulý 19letý chlapec měl v sobotu oslavit 20. narozeniny. „Je to velmi těžké. Měli jsme slavit a jen několik hodin před jeho dvacetinami jeho život vyhasl. Jsem strašně smutná a stále tomu nevěřím,“ uvedla Alexandrova kamarádka.

V pondělí pak podle ní měli partneři oslavit své první výročí. „Měl ji velmi rád a ona jeho. Byla to láska, která měla vzkvétat a ne skončit tím nejhorším možným způsobem,“ dodala.

Tagy: