Trojnásobná maminka Hřebíčková vyrazila na premiéru filmu Zbožňovaný. Čeho se bála?

Herečka Petra Hřebíčková po porodu vyrazila do společnosti a náramně jí to slušelo.

Herečka Petra Hřebíčková se poprvé od posledního porodu ukázala ve společnosti, konkrétně na premiéře českého filmu Zbožňovaný, ve kterém si zahrála. A novopečená maminka tří dětí vypadala skvěle.

Od narození dcery Marianky se jednalo o první společenskou akci, na kterou se známá česká herečka vydala. A jak přiznává, měla z ní obavy. „Jsem teď naprosto mimo. Opravdu jsem v rodičovské roli, a tak se dost rozkoukávám. Je ale příjemné vidět se s lidmi, nakoplo mě to. Zprvu jsem se bála vyjít ze své bubliny, ale je to naštěstí moc příjemné,“ svěřila se usměvavá herečka.

Na filmovou premiéru dorazil i hudebník Marek Ztracený, který však žádné herecké ambice nemá. „Jsem špatný herec, mizerný. Neumím lhát – čímž nechci říci, že herci lžou – ale neumím ze sebe udělat někoho jiného. Láká mě dělat písničky pro film, ale jinak bude lepší, abych dělal to, co umím,“ podotkl Ztracený.

Stejně tak by si netroufl na place stoupnout vedle hereckých hvězd jako jsou Ivana Chýlková nebo Jiří Bartoška. Obavy oslovit je do svého nového filmu měl ovšem zpočátku i sám režisér Petr Kolečko. „Nevypadal, že by se bál,“ komentovala jeho přiznání Chýlková. „Je pravda, že mě oslovil esemeskou, ale v dnešní době je normální, že se role nabízejí esemeskou,“ podotkl Bartoška.

Kolečko měl ale podle svých slov opravdu strach. „Bál jsem se ho oslovit, ale když jsem tu udělal, vše bylo naprosto v pořádku. Strach se ukázal být zbytečný, Jirka je naprosto v pohodě,“ uzavřel režisér.

Tagy: