Tvrdík je vážně nemocný. Drž se, šéfe, tebe jen tak nic neskolí, vzkázal Coufal

Jaroslava Tvrdíka štve situace před úvodním duelem Slavie Praha v Evropské lize proti Hapoelu Beer Ševa.

Tvrdík je po akutní operaci

Předseda představenstva fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík se musel kvůli vážné nemoci podrobit operaci. Informoval o tom web Expres.cz, podle kterého může být šéf úřadujícího českého mistra mimo vedení klubu tři až čtyři měsíce.

Tvrdík podstoupil operaci v Praze kvůli onkologickému onemocnění, které mu lékaři diagnostikovali před několika dny. „Jsem v nemocnici, ale nechci to komentovat, je to soukromá věc. Navíc je válka, kdy trpí mnohem více lidí než já,“ napsal Expresu 53letý funkcionář v textové zprávě.

„Věřím ale, že pro mě kluci ve čtvrtek postoupí a bude to jízda až do finále,“ dodal Tvrdík s odkazem na odvetu osmifinále Evropské konferenční ligy, v níž bude Slavia hájit v Linci náskok 4:1 z úvodního duelu v Edenu.

„Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík je po onkologickém operačním zákroku. Čeká ho zhruba čtyřměsíční pauza v pracovním procesu, chod klubu je dle dopředu nastavených procesu zajištěn. Celý klub a A-tým vyjadřuje panu Tvrdíkovi v jeho důležitém zápase maximální podporu a v myslích jsme neustele s ním. Hodně sil, šéfe!“ vzkázal klub z Vršovic, později připojil i reakci na sociálních sítích.

Podporu bossovi „sešívaných“ vyjádřil i Vladimír Coufal, který pod Tvrdíkem zažil ve Slavii skvělé časy, výkonnostně vyrostl a odrazil se k vysněnému angažmá do Anglie. „Drž se, Šéfe, tebe jen tak něco nesloží,“ napsal na Twitteru obránce West Hamu United.

Tagy: