Ty k*ndo, rozšlehám tě i s fotrem: Muž terorizující Kdyni nevybíravě vyhrožoval ženě na ulici

O agresorovi, který terorizuje obyvatele Kdyně na Domažlicku, už CNN Prima NEWS informovala. Nedávno ohrožoval dva seniory v autě, ale jak se zdá, muž zvaný Chomutovák toho má na svědomí víc. Podařilo se nám získat video, na kterém velice nevybíravě vyhrožuje ženě. Navíc ho policie „načapala“ opilého za volantem.

Skutečně hororové okamžiky si minulý týden prožil starší pár ve Kdyni, když na předním skle a kapotě jejich auta z ničeho nic začal jako smyslu zbavený skákat muž. Redakci CNN Prima NEWS se podařilo získat další video, na kterém člověk s přezdívkou Chomutovák vyhrožuje ženě. Svědkyně ho natočila minulé léto. Muž měl na ženu údajně i plivnout. To vše kvůli tomu, že mu řekla, že má problém s drogovou závislostí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Muž v amoku ničil auto expřítelkyně, ta ho pak vezla na kapotě. Bála jsem se o život, říká

Hlavní aktér videa nepoužívá při komunikaci s lidmi vybraný slovník. „Ty k*ndo, ty mr*ko malá. Mě nes*r, nebo tě rozšlehám i s tím tvým fotrem. Co čumíš,“ řval na ženu. „Co couváš, co se bojíš, máš kozy ne? Se neboj, já ti nic neudělám,“ pokračoval dál.

Nejde ale pouze o výhrůžky, nebo ničení osobních automobilů. Dva dny poté, kdy zdemoloval auto a vyděsil seniory, ho policisté přistihli při další trestné činnosti ve vedlejším okrese. „Na Klatovsku jsme při silniční kontrole zastavili 37letého muže a zjistili jsme, že řídí i přes vyslovený zákaz řízení. Poté se muž podrobil dechové kontrole, která byla pozitivní s výsledkem 1,3 promile alkoholu,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Protože muž páchá různorodou trestnou činnost, mají policisté „svázané ruce“, na případech ale intenzivně pracují a podle informací CNN Prima NEWS by v následujících dnech měl agresor konečně skončit ve vazbě. „Při těchto přečinech a trestných činech by reálně mohl jít do vězení v řádu měsíců, respektive jednotek let. Soudce může uvážit i zákaz pobytu v určitém místě. Důležitá zprávy pro poškozené je – trvejte na prověření jeho skutků,“ upřesnil právník Petr Ptáček.

„Toho muže velice dobře znám. Mohu říci, že úzce spolupracuji s policií. Malinko mě mrzí, že jí občané našeho města videonahrávky okamžitě nezaslali,“ doplnil starosta Kdyně Oskar Hamrus.

Tagy: