U rybníka v Praze byl nalezen mrtvý muž. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky

U Kyjského rybníka v Praze 9 byl ve čtvrtek ráno nalezen mrtvý muž.

Lidé objevili bezvládné tělo na břehu Kyjského rybníku

U Kyjského rybníka v Praze 9 byl ve čtvrtek ráno nalezen mrtvý muž. Na místě zasahovali kriminalisté, záchranná služba i hasiči. Policisté o tom informovali na svých sociálních sítích. Podle prvotních informací muž pravděpodobně nezemřel přirozenou smrtí.

Ve čtvrtek ráno byl u Kyjského rybníka nalezen mrtvý muž. „Na místě jsou nyní mimo jiné kriminalisté z oddělení vražd, kteří zjišťují, co se na místě stalo a jak muž zemřel,“ uvedli dopoledne policisté na sociální síti X. Dodali, že se jedná o podezření z násilné smrti. „Jak muž zemřel, by měla objasnit nařízená soudní pitva,“ sdělili policisté. Další podrobnosti k případu nesdělili, tedy ani totožnost nebo věk mrtvého.

ČTĚTE TAKÉ: Hrůzný nález. V centru Českého Krumlova objevili ohořelou mrtvolu, nikdo neví, o koho jde

Na místo vyrazila také záchranná služba. „K pacientovi bez známek života byla vyslána posádka záchranářů, přičemž po příjezdu na místo bylo zjištěno, že pacient jeví jisté známky smrti. Na místo byl proto následně povolán koroner,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí ZZS hlavního města Prahy Karel Kirs.

Přivoláni byli také hasiči. „Na místě asistovali policistům naši potápěči a jedna jednotka,“ napsali na sociální síti X.

Nález těl zaměstnal pražské policisty i o víkendu, kdy v domě na Černém Mostě byl objeven mrtvý muž a mrtvá žena. Policisté následně zjistili, že šlo o vraždu a následnou sebevraždu. Muž zabil ženu a poté sebe.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Narušený muž hrozil bombou v pražském nákupním centru. Zasahovala policie

Tagy:
policie rybník krimi mrtvola zdravotnická záchranná služba Praha Policie České republiky Kyjský rybník