Úspěch předvolební superdebaty na CNN Prima NEWS. Oslovila téměř půl milionu lidí

Superdebata předsedů stran a hnutí na CNN Prima NEWS

Politici v superdebatě okomentovali téma migrace

Sledovanost předvolebního vysílání CNN Prima NEWS znovu ukazuje, že publikum zpravodajské multiplatformy velmi oceňuje nadstandardní informační servis a bezkonkurenční kvalitu předvolebních debat. Úterní superdebata lídrů politických stran a hnutí zasáhla v CS 15+ 496 000 diváků, měla v prime time share 6,87 % v CS 15+, a byla tak nejsledovanějším zpravodajským pořadem po 20:30. Na webu CNNPrima.cz a sociálních sítích zasáhla superdebata dalších více než 350 tisíc uživatelů. Celodenní share CNN Prima NEWS dosáhl v úterý 4,15 % v CS 15+. Velký zájem diváků se očekává i dnes ve 20:30, kdy CNN Prima NEWS odvysílá další předvolební debatu – exkluzivní superduel mezi premiérem Petrem Fialou (SPOLU) a lídrem nejsilnější opoziční strany Andrejem Babišem (ANO).

Úterní superdebata lídrů politických stran a hnutí na CNN Prima NEWS s diváky v publiku nabídla ostré názorové střety o hlavní témata letošních voleb do Evropského parlamentu a opět skvěle zvládnutou diskusi vedenou moderátorkou Terezií Tománkovou. Petr Suchoň navíc nabídl velmi detailní a snadno pochopitelné grafy, které názorně ilustrovaly témata, o kterých pětice politiků mluvila. Ve studiu se utkali Robert Šlachta (Přísaha a Motoristé sobě), Kateřina Konečná (STAČILO!), Tomio Okamura (SPD a Trikolora), Ivan Bartoš (Piráti) a Vít Rakušan (STAN).

Rozdělení do dvou debat je určeno na základě preferencí, které reflektují zastoupení názorů ve společnosti. Zastoupeny jsou strany, hnutí a koalice, které se po započítání možné odchylky po zprůměrování relevantních předvolebních průzkumů pohybují okolo hranice 5 %, nutné pro zisk křesel.

Předvolební týden na CNN Prima NEWS pokračuje:

  • Ve středu ve 21:00 ostře sledovaným exkluzivním superduelem mezi premiérem Petrem Fialou (SPOLU) a lídrem nejsilnější opoziční strany Andrejem Babišem (ANO).
  • V pátek 7. 6. se ve speciálním vysílání s Terezií Tománkovou ze studia v Evropském parlamentu v Bruselu diváci dozví vše, co potřebují vědět předtím, než vyrazí k volbám, nabídneme i pohled do zákulisí sídla Evropského parlamentu, unikátní reportáže, živé vstupy, rozhovory s europoslanci i experty. Hosty budou autoři podcastu Bruselský diktát Ondřej Houska a moderátor CNN Prima NEWS Michal Půr a dlouholetí europoslanci, kteří neobhajují svůj mandát – Jiří Pospíšil a místopředsedkyně Evropského parlamentu Dita Charanzová.
  • Víkendové speciální vysílání vyvrcholí nedělním celonočním volebním studiem s moderátory Terezií Tománkovou, Petrem Suchoněm, Petrem Převrátilem, Kristýnou Malou a řadou hostů z řad politiků i expertů, kteří budou analyzovat výsledky voleb a vysvětlí jejich dopad na naše životy i na budoucnost Česka a Evropy.
  • Evropská volební noc startuje v neděli 9. června ve 20:00 a pokračuje do ranních 5:55, kdy naváže pondělní speciální povolební NOVÝ DEN.

Tagy: