Úspěšný rok zdaleka nekončí: CNN Prima NEWS na podzim chystá řadu novinek

Válečná reportérka Darja Stomatová a její kolega, kameraman Ján Schüger

CNN Prima NEWS se od začátku roku 2022 daří

CNN Prima NEWS se od začátku roku 2022 daří. Díky skvělému pokrytí války na Ukrajině, kdy měla multiplatforma ve válečných oblastech několik týdnů minimálně dva štáby, se podařilo navýšit diváckou základnu. Přízeň lidí u obrazovek si CNN Prima NEWS udržela a zůstává stabilně nad hranicí 1,5 procenta podílu sledovanosti v cílové skupině 15+.

Podzim na CNN Prima NEWS

  • Co na to vaše peněženka

„S námi si lépe pohlídáte svoje peníze“

Úspěšný pořad, který se snaží jasnou a srozumitelnou formou podávat složitá ekonomická témata s přímým vlivem na životy diváků, dostane větší prostor ve vysílání.

Nově od pondělí do čtvrtka od 18:00

Spolu s experty vám poradíme, jak ušetřit v domácnosti, a vyzpovídáme politiky, kteří mohou těžkosti obyvatel přímo řešit. Moderují Petr Suchoň, Lucie Hrdličková a Petr Musil.

  • Komunální a senátní volby

„S námi volby rozhodnete“

CNN Prima NEWS chystá mimořádně obsáhlé zpravodajství k podzimním volbám, které spustí na začátku září 2022.

Unikátní průzkum: Víme, co lidi doopravdy trápí. Díky spolupráci se střediskem empirických výzkumů STEM jsme rozdělili obce v Česku do šesti kategorií podle kvality života. Ukážeme, jak je na tom vaše obec a kde se žije lépe.

  • Rozšířené Zprávy z regionů

Regionální redakce v čele s Markétou Fialovou připravuje rozsáhlý vhled do života obyvatel všech ze šesti typů obcí. Co je trápí? Nabídnou komunální volby řešení? Zprávy z regionů vysíláme každý všední den od 16:55.

  • Předvolební superdebaty

Stejně jako u parlamentních voleb nabídne CNN Prima NEWS i nyní sérii superdebat s diváky ve studiu. O vítězi rozhodne hlasování přes QR kódy.

  • 11. 9. a 18. 9. – debaty se zástupci politických stran s celorepublikovým dosahem (rozdělení dle preferencí), moderuje Terezie Tománková a Petr Suchoň.
  • 21. 9. – Bitva o Prahu (debata lídrů pražských uskupení), moderuje Pavlína Wolfová a Michal Půr.
  • Kampaně „Budu na Primě“ a „Prvovoliči k volbám“

CNN Prima NEWS chce do vysílání zapojit i své diváky a voliče, kteří se k urnám dostanou letos úplně poprvé. A proto vyzýváme: „Natočte, co vás štve a na co jste hrdí ve své obci.“ Divácká videa budeme přijímat přes QR kód v TV, web nebo sociální sítě.

Tagy:
CNN Prima NEWS volby Terezie Tománková Volby do Senátu Parlamentu České republiky ruská invaze na Ukrajinu