Vyzkoušejte si práci reportéra. Nejlepší výtvory zařadíme do Zpráv z regionů

Reportérka CNN Prima NEWS

CNN Prima News - živé vysílání

Škola končí, známky jsou uzavřené, ale do prázdnin ještě nějaká ta chvíle zbývá. Tedy pokud jste školák nebo student. Přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo být reportérem ve zpravodajské televizi jako je CNN Prima NEWS? Se ZPRÁVAMI Z REGIONŮ to teď může zkusit každý! A zkrátit si tak čekání na prázdniny.

Připravili jsme pro vás jedinečnou výzvu. Na týden si můžete na vlastní kůži vyzkoušet práci televizního reportéra. Jak na to? Přidejte se do facebookové skupiny Budu Prima reportér, kde najdete podrobnosti.

V období od 20. do 29. června budeme zveřejňovat každý všední den ve ZPRÁVÁCH Z REGIONŮ jedno téma. Vy pak natočíte video – svoji reportáž – a pošlete nám ho do skupiny. Nejlepší příspěvky odvysíláme přímo ve ZPRÁVÁCH Z REGIONŮ.

A ty vůbec nejpilnější reportéry vezmeme za odměnu po vysvědčení na exkurzi k nám do studia! Soutěže se mohou zúčastnit děti a mladí lidé od 13 do 26 let, další věkové kategorie mohou také natáčet, ale mimo soutěž.

Výzvy, které mladé reportéry čekají:

  1. Náš školní výlet
  2. Počasí
  3. Doprava v našem regionu
  4. Životní prostředí a zvířata
  5. Drahota, jak ušetřit?
  6. Kultura
  7. Letní koupání

Už teď se těšíme na všechna videa, která nám dorazí. A kdo ví, třeba mezi soutěžícími objevíme nové talenty, které za pár let budou točit reportáže na CNN Prima NEWS nebo dokonce moderovat ve studiu.

Láká vaše děti reportérská práce? Vyzkoušejte si ji celý příští týden se Zprávami z regionů. Nejšikovnější mladé...

Posted by CNN Prima NEWS on Friday, June 17, 2022

Tagy: