Utajovaná láska Ledecké odhalena. Přítelem olympioničky je sexy český tenista

Ester Ledecké drží na olympijských hrách v Pekingu palce snad každý český fanoušek. Velkou podporou je pro olympioničku ale zřejmě také tenista Robin Staněk. Proč? Právě on má být totiž utajovanou láskou Ledecké. Nasvědčuje tomu řada okolností a potvrdily to i zdroje z blízkého okolí.

To, že je šestadvacetiletá Ester zamilovaná, prozradila už v říjnu. „Ano, jsem zadaná,“ přiznala Blesku. „Je to v podstatě někdo z mojí branže,“ dodala Ledecká. Více podrobností ale o svém příteli neprozradila.

Ester ale byla poblíž svého pražského bytu viděna s vysokým blonďákem. Tím mužem byl sedmadvacetiletý Robin Staněk, někdejší velký tenisový talent I. českého lawn-tennis klubu (ČLTK) z pražské Štvanice. „Ano, Robin Staněk je přítelem Ester Ledecké,“ potvrdil Blesku zdroj z tenisového prostředí.

Důkazů, že Ledecká randí se Staňkem, je více. Robin například strávil část léta v letovisku Vassiliki na řeckém ostrově Lefkada. Právě na toto místo už 18 let jezdí Ledečtí na prázdniny.

Ester tady také každý rok před sezonou podstupuje nejtvrdší fyzickou část přípravy, a to mimo jiné i na windsurfu či prkně taženém za lodí. Právě fotky z přídě stejného typu motorového člunu jsou dalším pojítkem.

Robin má navíc fotky v oblečení značky, která je sponzorem Ester. Staňkovy příspěvky také často komentují členové týmu olympioničky. „Pěkná fotka. Tu musel dělat skvělý fotograf,“ napsal snowboardový kouč Ester Justin Reiter. „Ten nejlepší,“ odpověděl Staněk a přidal smajlíka se srdíčky v očích. Náhoda?

Tagy: