Utonutí v pražských Řepích: Resuscitace trvala téměř hodinu. Policisté si případ převzali

Policisté v pražských Řepích zasahují u případu utonutí (25. 4. 2023).

Policie v Řepích řeší případ utonutí

Případem utonutí se zabývají policisté v pražských Řepích. Staršího muže se po téměř hodinové resuscitaci nepodařilo zachránit, potvrdila redakci CNN Prima NEWS mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. Podle mluvčího pražských policistů Richarda Hrdiny stála za utonutím zdravotní indispozice. Policie prověří možné pochybení pověřených osob. Informuje o tom agentura AKTU.cz.

„Do veřejného bazénu v Řepích jsme po obdržení oznámení vyslali posádku. Staršího muže nejdříve na místě resuscitovali plavčíci, následně v oživování pokračovali přivolaní záchranáři,“ uvedla pro CNN Prima NEWS Poštová. Resuscitace zhruba sedmdesátiletého muže trvala asi 45 minut, bohužel se ho nepodařilo zachránit.

ČTĚTE TAKÉ: Muž v případě ubodání v pražském autoservisu míří do vazby, policie odhalila motiv

Na místo byli přivoláni i policisté. „V odpoledních hodinách jsme obdrželi oznámení o muži, kterého postihl zdravotní problém přímo ve vodě. Zaměstnanci zařízení ho vytáhli z vody a okamžitě proběhly úkony k jeho záchraně, ovšem muž bohužel zemřel,“ potvrdil redakci CNN Prima NEWS Hrdina. Policie nařídila pitvu a případem se dále zabývá.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V nedalekém autoservise došlo před nedávnem k vraždě

Tagy: