V dětském domově v Trenčíně ležela mrtvá 19letá dívka. Několik dní o těle nikdo nevěděl

Slovenská policie

Mrtvá dívka v dětském domově

V dětském domově v Trenčíně na Slovensku byla v úterý na jednom z pokojů nalezena mrtvá dívka, informoval web Noviny.sk. Příčinou neštěstí se zabývá policie.

Devatenáctiletá chovankyně dětského domova byla nalezena, jak nehybně leží ve svém pokoji, napsaly Noviny.sk. Podle nepotvrzených informací mohla být mrtvá už několik dní. Zaměstnanci zařízení ihned kontaktovali policii.

ČTĚTE TAKÉ: Drama v Košicích. Neznámý agresor střílel po ženě, poté ji udeřil tyčí. Policie hledá svědka

Ženu personál naposledy spatřil živou v pátek odpoledne. Kdy přesně zemřela, není jasné. „Pokud si jí od pátku nikdo nevšiml, je to chyba,“ uvedl pro web Branislav Ladický, odchovanec trenčínského dětského domova.

Ředitelka ústavu se k incidentu odmítla vyjádřit, píše Nový Čas. Případem se nyní zabývá slovenská policie. Ohledávající lékař nevyloučil cizí zavinění.

„Příslušník obvodního oddělení zahájil v této věci trestní řízení pro trestný čin zabití. Policisté také provedli ohledání místa činu,“ sdělila pro Noviny.sk policejní mluvčí Katarína Kuzmová. Pro zjištění příčiny smrti byla nařízena soudní pitva.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Agresivní pes napadl dva chlapce na Slovensku. Majitel zvířete je pak i zmlátil, tvrdí svědci

Tagy:
policie vražda společnost dětský domov trestná činnost Trenčín trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva vyšetřování trestné činnosti