Dvě smrtelné nehody během pár hodin komplikují provoz na tratích v Praze. Jedna byla uzavřena

U vlakové zastávky Hostivař došlo v pondělí dopoledne ke srážce člověka s vlakem. Na místo okamžitě vyjela posádka záchranářů společně s lékařem, sražená osoba však utrpěla zranění neslučitelná se životem. Informovala o tom Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy na sociální síti X. Později policejní mluvčí Richard Hrdina sdělil, že v Radotíně zemřela po jiné srážce s vlakem 64letá žena.

Vlak v Hostivaři srazil podle informací na webu Českých drah po deváté hodině člověka, který se na nádraží pohyboval v kolejišti. Na místo vyrazila posádka záchranářů s lékařem, ale sraženému už podle mluvčí záchranky Jany Poštové nemohli pomoci. Provoz ve stanici Praha-Hostivař byl zachován, ale jen na omezeném počtu kolejí. Vlaky proto nabraly zpoždění.

ČTĚTE TAKÉ: Muž s Bentley nesmí projet. Jak pražská vražda „omylem“ odhalila mafiánského bosse

O srážce 64leté ženy v Radotíně byla policie informována kolem 10:30. Provoz na trati mezi Radotínem a Dobřichovicemi u Prahy byl poté na hodinu přerušen. Hrdina uvedl, že podle prvotních informací šlo o sebevraždu. Podle informací mluvčího hasičů Správy železnic Martina Kavky vlak srazil člověka, který ležel v kolejišti. V 11:33 byl provoz obnoven s omezením rychlosti kolem místa události, uvedl Kavka.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Trojice mladíků jela na nárazníku vlaku. Šílený počin zachytila kamera

Tagy: