V Jílovém u Prahy zemřela žena po srážce s autobusem. Na místě zasahoval vrtulník

V Jílovém u Prahy ve čtvrtek zemřela řidička osobního auta, které z neznámých důvodů přejelo do protisměru a střetlo se s autobusem. V tom byl v té době jen řidič, vyvázl bez zranění. Příčinu nehody policisté vyšetřují, uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová. Na místě zasahoval i vrtulník.

Událost byla hlášena krátce po 11:30. Jednašedesátiletá žena podle policie z neznámých příčin přejela do protisměru, kde se čelně střetla s autobusem. Utrpěla zranění, jimž na místě podlehla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mrazivý příběh z Benátek. Těhotná novomanželka během líbánek zemřela v hořícím autobuse

„Nebylo možné zjistit, zda střetu nepředcházela například zdravotní indispozice. Policisté proto nařídili soudní pitvu,“ dodala Schneeweissová. Řidič autobusu podle dechové zkoušky před jízdou nepil alkohol.

Dopravní nehoda přerušila provoz mezi Jílovým a Radlíkem. Hasiči na místě provedli protipožární opatření na vozidlech a zasypali uniklé kapaliny, uvedli na sociální síti X.

Autobusové linky 332 a 341 místo objíždějí. „Očekáváme výraznější zpoždění na dotčených linkách. Bez obsluhy zůstávají dvě zastávky v Jílovém,“ uvedla na síti X Pražská integrovaná doprava (PID).

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nehoda sanitky v Ostrově. Pro raněnou sestru letěl vrtulník, převážený pacient je bez zranění

Tagy: