Burešová jako Rottrová, Gránský i vycházející hvězda. Co čeká diváky v novém seriálu Primy?

Eva Burešová

Televize Prima si připravila nový seriál ZOO

Televize Prima chystá nový seriál ZOO. Diváci se mohou těšit nejen na hvězdné obsazení, ale také na spoustu exotických zvířat a tajuplných zápletek. Zazní i písně Marie Rottrové, a to z úst herečky Evy Burešové, kterou diváci znají například ze seriálu Slunečná.

Úterní první oficiální klapku nového seriálu ZOO doprovázel smích, zpěv, velké očekávání i překvapení. A to v podobě návštěvy patronky samotného seriálu, zpěvačky Marie Rottrové. Právě její písně v seriálu zazní. Zazpívá je herečka a zpěvačka Eva Burešová, kterou mohou diváci slyšet zpívat například ve Slunečné. V ní hraje majitelku statku Kristýnu Popelkovou. V novém seriálu ZOO ztvární jednu z hlavních rolí, Viktorii Janečkovou, chůvu dětí v rodině soudce a také nadějnou zpěvačku.

Roli patronky přijala Marie Rottrová velmi ráda. „Mám ráda zvířata, ale vím, že to nebude jen o nich. Budou tam zápletky a různé citové vazby, těším se,“ popsala Rottrová.

Natáčení mezi zvířaty

Hlavní roli si zahraje Michaela Pecháčková. „Moc si to užívám, je to krásná role a příležitost. Pracuji se zvířaty a máme taky skvělý kolektiv herců,“ uvedla Pecháčková a dodala, že s Burešovou se jí točí krásně a budují si vztah. V ZOO se objeví také David Gránský. „Dneska je to oficiálně první klapka, ale točíme už od srpna. Baví mě natáčení ve Dvoře Králové přímo mezi zvířaty,“ líčil herec a dodal, že doufá, že si diváci v zimě vychutnají letní počasí.

„Myslím, že tematika zoo a zvířat je velice lákavá a že každý z diváků by rád nahlédl, jak to funguje. Věřím, že seriál odtajní i nějaké zákulisí,“ řekl zpěvák Václav Noid Bárta. Diváci již brzy spatří na obrazovkách první díly seriálu.

Tagy: