Burešová si zahraje v seriálu s Noidem. Kdy je spolu uvidíte na obrazovkách?

Eva Burešová a Václav Noid Bárta

Rozhovor s Evou Burešovou a Václavem Noid Bártou

Zahrajeme si spolu v seriálu, prozradila herečka Eva Burešová se svým kolegou Václavem Noidem Bártou v pořadu Nový den televize CNN Prima NEWS. Přiblížili také natáčení jejich nového klipu Úsměv Mony Lisy. O společném albu ale podle svých slov neuvažují.

„O společném albu jsme nepřemýšleli,“ uvedla Burešová. „Chtěli bychom ale udělat sólové CD Evě,“ doplnil ji Noid. Nebude se však podle něj jednat o společné album duetů. „Já se šetřím a prakticky zpívám už jen v pořadu Máme rádi Česko,“ smál se.

V pořadu Nový den prozradili, že příští rok je diváci televize Prima uvidí společně na obrazovkách. „Zahrajeme si spolu v seriálu,“ řekl Noid. „Budeme herečtí kolegové, které jistým smyslem spojuje hudba,“ uvedla Burešová.

„Slunečná to už nebude, ta už se dotočila. Já teď točím seriál Zoo, kde hraji jednu z hlavních postav. To je krejčová, která umí zpívat, a tak si občas zazpívá. A k tomu potřebuje muzikanta,“ vysvětlila s úsměvem herečka.

V pořadu Nový den herci mluvili i o svém novém klipu k písni Úsměv Mony Lisy, jejíž slova pro Burešovou napsala manželka Václava Noida Bárty. Ten video následně natočil a sestříhal.

„Dojalo mě, že měli chuť napsat něco na podporu kvůli mému úsměvu,“ okomentovala Burešová. Píseň totiž vznikla právě jako reakce na to, že na sociálních sítích lidé kritizují hereččin úsměv.

Klip Burešová s Noidem natáčeli na jeden záběr. „Stihla jsem se během toho kousnout i do rtu,“ řekla. Klip prý natočili během hodiny a půl. „Vašek to chtěl mít ráno hotové. A bylo,“ podotkla.

Tagy: