Chtěl si Upír Krejčí ublížit? S autem sjel do potoka, pak utekl do lesa. Skončil v nemocnici

Policisté v neděli večer vyjížděli k nahlášené nehodě nedaleko Mirošovic u Prahy. Na místě objevili auto převrácené v korytu potoka, opodál v lese pak silně opilého muže. Podle informací CNN Prima NEWS se jednalo o Václava Upíra Krejčího. Okolnosti nasvědčují tomu, že si známý herec snažil ublížit. Nakonec skončil v nemocnici.

Na tísňovou linku 158 v neděli po 21. hodině zavolal svědek s tím, že u Mirošovic došlo k nehodě. Když policisté na místo dorazili, našli v místním potoce auto. Svědek jim oznámil, že řidič utekl do lesa. Policisté ho ve spolupráci s hasiči zanedlouho objevili. Muž, který jevil známky silné opilosti, nadýchal 2,7 promile alkoholu a s lehkým zraněním skončil v nemocnici.

Redakci CNN Prima NEWS se podařilo zjistit, že oním mužem byl Václav Upír Krejčí. Známý herec se měl silně opít, sednout za volant, ve větší rychlosti úmyslně nabourat do stromu a sjet s autem do potoka. A to jen několik desítek metrů od své chaty. Podle informací CNN Prima NEWS se tímto způsobem snažil vyřešit manželské spory.

Na místě nehody byla i Krejčího žena s dcerou. V autě v době havárie byl ale s největší pravděpodobností herec sám. Vozidlo museli hasiči z potoka vytáhnout za pomoci těžké techniky.

Václav Upír Krejčí se proslavil především coby oblíbený komik. V televizi vystoupil ve stovkách pořadů, na kterých se podílel i autorsky. Psal grotesky pro britskou BBC a zahrál si menší role ve známých filmech, včetně těch zahraničních. Objevil se například v kultovním snímku S čerty nejsou žerty nebo v historické komedii Příběh rytíře. Věnoval se také divadlu a hudbě. V říjnu oslaví 67. narozeniny.

Tagy: