Vágner s přítelkyní absolvovali nejtěžší běžecký závod. Strašné, nechal se slyšet moderátor

Petr Vágner se připravuje na jeden z nejtěžších maratonů na světě.

Odvážná mise Petra Vágnera

Moderátor CNN Prima NEWS Petr Vágner má za sebou odvážnou misi. Cílem milovníka výzev se stalo pohoří Himálaj, kde se zúčastnil jednoho z nejtěžších běžeckých závodů světa. Do dobrodružství ve výšce 3 600 metrů nad mořem zapojil i přítelkyni Silvii. A jako jediný český pár na LADAKH Maratonu doběhli do cíle v čase 5 hodin a 47 minut.

„Strašné, už to nikdy neběžím,“ nechal se slyšet Vágner v cíli. LADAKH Maraton se běží ve výšce 3 600 metrů a řadí se mezi nejtěžší maratony na světě.

ČTĚTE TAKÉ: Neskutečný výkon! Petr Vágner s partnerkou Silvií zdolali v extrémním závodu Beskydy

Různé závody se konají v Lehu, historickém hlavním městě Ladakhu a jeho okolí, a nabízejí účastníkům jedinečnou příležitost proběhnout se s místními obyvateli tou nejkrásnější krajinou, která nabízí úžasné výhledy na hory, řeky a údolí, jak ostatně stojí na oficiálních stránkách závodu.

O dechberoucí podívané mluvila také Vágnerova partnerka Silvie, která s moderátorem drsný běh absolvovala. „Bylo to krásné. Ty výhledy…“ popisovala Silvie, která na rozdíl od svého přítele panorama ocenila.

„Já si od 33. kilometru nic nepamatuju,“ uvedl se smíchem Vágner a dodal, že partnerka na něj dokonce i čekala. „21 kilometrů jsme měli za dvě hodiny,“ doplnil.

PODÍVEJTE SE: Jaké byly první dojmy Petra Vágner po doběhu?

Tagy: