Vánoční sázka na jistotu? Na tenhle dárek vaši blízcí možná nikdy nezapomenou

Vánoční balení losů od Sazky

Jeden z nejoblíbenějších vánočních dárků v Česku? Stírací los od SAZKY! Češi mají jednoduše rádi překvapení a příjemné napětí z možné výhry a právě losy umí zařídit obojí. Před nejkrásnějšími svátky v roce tak zájem o ně prudce roste. Jsou totiž skvělým řešením jak potěšit široké příbuzenstvo, u něhož - ruku na srdce - s vhodným výběrem obvykle tápeme. A navíc jsou velmi dostupné, nestojí mnoho a najdete je takřka v každém obchodě. Sílu stíracích losů dobře znají i celebrity.

Je docela jedno, jestli jste darujícím nebo obdarovaným. Darování je o radosti. A na Vánoce obzvlášť. Velkou tradici v Česku mají dárky ručně výrobené. „Měla jsem období, kdy jsem řekla dětem, že chci jenom dárky, co samy vyrobí, to jim bylo tak asi 14, 15 let,“ vypráví herečka Veronika Žilková a dcera Agáta Hanychová ji ve vzpomínání doplňuje. „My jsme dárky mámě celý život vyráběli, takže my furt malujeme, vyrábíme nějaký kytice.“

Ačkoli se Veronika Žilková nepovažuje za manuálně zručnou, vyrábění dárků se společností SAZKA se zúčastnila s radostí. „Jsem nadšená, vyrábění je o tom hezky zabalit los. Takže jsem ráda, že můžu darovat peníze v hezky zabaleném dárku, protože moje maminka nám vždycky k Vánocům dávala obálky a my jsme je v tom vyrobeném dárku většinou nenašli a spálili jsme to s vánočním papírem,“ směje se herečka s tím, že právě zmíněné stírací losy jsou podle ní ideálním dárkem.

„Jsou víceúčelové, dají se vydávat i za adventní kalendář pro dospělé... nebo se to dá vydávat za přáníčko. A je otázka, kdo co vyhraje, protože i když nevyhraje, i tak dáváme lásku, protože jsme si na toho dotyčného vzpomněli,“ pochvaluje si Veronika Žilková.

„Losy s sebou nesou překvapení, což k Vánocům patří a zároveň je to takový malý dárek, který dokáže udělat i velkou radost, když se poštěstí a je tam velká výhra,“ doplňuje Eva Nováková, manažerka losů SAZKA.

Nejen na Štědrý den

Příležitost užít si radost ze stíracích losů nabízí nejen samotné Vánoce ale celé adventní období. Čtěte jak a komu s nimi můžete udělat radost.

Sváteční kalendář

Rádi si sváteční atmosféru prodlužujete, jak nejdéle to jde? Se svátečním kalendářem si ji užijete až do konce roku. Pořídit se dá za 500,-. Výhry ovšem nabízí až do výše 5 000 000,-.

Adventní kalendář

Pokud ovšem nedáte dopustit na tradice, pak je pro vás to pravé ořechové adventní kalendář. Za 250,- pořídíte takový, který potěší všechny generace dospělých. Jen si představte, jak se jim každý den při otevírání jednotlivých okének rozsvítí oči a v nich se objeví málem zapomenuté dětské nadšení z očekávání, co asi ukrývají.

Vánoční přání

Skvělá šance neotřelým způsobem potěšit příbuzenstvo, kolegy v práci nebo obchodní partnery - to je Vánoční přání. Za 100,- vybraným lidem darujete vědomí, že se o ně zajímáte a také šanci vyhrát až milion korun.

Zlaté prasátko

Celý Štědrý den se postíte, abyste zahlédli zlaté prasátko, ale zatím jste neměli to štěstí? Se stíracím losem od SAZKY se konečně dočkáte. A možná i něčeho víc. Zlaté prasátko přináší šanci na desetitisícové výhry.

Zlatá šupina

Je vám proti srsti dávat pod talíře na štědrovečerní tabuli rybí šupiny? Stírací los Zlatá šupina je skvělou alternativou. Dostojíte tradici a ještě budete mít u večeře veselo.

A co je na stíracích losech vůbec nejlepší? Že je pořídíte beze shonu a front. K dostání jsou na více než sedmi a půl tisících výdejních míst nebo třeba na e-shopu Rohlik.cz. Sehnat se dají s předstihem i na poslední chvíli.

Tagy: