Dvě zraněné děti, do akce musel i vrtulník. Nehoda se stala na Plzeňsku při předjíždění

Na Plzeňsku mezi obcemi Borovno a Míšov došlo v sobotu krátce po poledni k vážné dopravní nehodě. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně vrtulníku. Zranění utrpěly dvě děti. Informoval o tom web Krimi Plzeň.

Na silnici číslo 19 se v sobotu srazila dvě osobní auta. Při nehodě se zranily dvě děti. „Na místě jsme si převzali do péče osmnáctiletou dívku, která utrpěla středně těžké zranění a při vědomí jsme ji transportovali na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Třináctiletého chlapce, také se středně těžkými zraněními a při vědomí, jsme transportovali letecky na Emergency téže nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranářů pro web Krimi Plzeň.

Na místě zasahovali také hasiči z Rožmitálu pod Třemšínem a Rokycan.

🔊🚨Výjezd č:30🚨 27.4.2024 čas: 12:28:06 Dopravní nehoda: 2 x osobní auto se zraněním. 📍Místo: Borovno 🚒Technika: CAS 24...

Posted by JSDH Rožmitál pod Třemšínem JPO II/1 on Saturday, April 27, 2024

Nehodu vyšetřují policisté. Roli mohlo sehrát předjíždění. „Dle dosud zjištěných skutečností jel řidič narozený v roce 1980 s vozidlem značky Ford Mondeo ve směru od Borovna na Míšov, kdy se při odbočování střetl s vozidlem stejné značky řidiče narozeného v roce 1957, které předjíždělo další vozidlo a první vozidlo značky Ford. Při nehodě došlo ke zranění dvou osob, které jely jako spolucestující v prvním vozidle Ford. Alkohol byl na místě u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Policisté se nehodou dále zabývají,“ informovala mluvčí policie.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Ženu na Slovensku přejelo auto hned dvakrát. Skončila v nemocnici s vážným zraněním

Tagy: