Vážná nehoda u Domažlic. Po srážce s náklaďákem skončila zraněná žena se dvěma dětmi

Vážná zranění utrpěla v sobotu odpoledne při nehodě osobního a nákladního automobilu za obcí Poděvousy na Domažlicku řidička osobního automobilu. Spolu s ní byly zraněny také dvě děti, řekla mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Mária Svobodová.

Nehoda se stala na silnici druhé třídy na rozhraní okresů Domažlice a Plzeň-jih před 14:15. „Řidička utrpěla vážná zranění a v bezvědomí byla transportována prostřednictvím letecké záchranné služby na emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Spolu s ní byly zraněné dvě děti, utrpěly středně těžké zranění a při vědomí byly obě transportovány na akutní příjem fakultní nemocnice,“ uvedla Svobodová.

ČTĚTE VÍCE: Vyříznuté orgány, oddělená hlava a tělo v řece. Podezřelý z vraždy v Plzni je ve vazbě

Řidička osobního vozu, narozená v roce 1982, s největší pravděpodobností přejela do protisměru, kde se střetla s nákladním automobilem, uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová. Požití alkoholu u řidiče nákladního auta policisté vyloučili dechovou zkouškou, u řidičky vzhledem k jejímu zranění nařídili odběr krve. Silnice bude ještě nejméně dvě hodiny neprůjezdná, řekla Raindlová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Konec vyšetřování vraždy v Podivíně na Břeclavsku

Tagy: