Dvojnásobná vražda ve Svitávce na Blanensku. Policie dopadla ozbrojeného a nebezpečného muže

Policisté před 19:00 v Šebetově na Blanensku zadrželi muže podezřelého z dvojnásobné vraždy v nedaleké Svitávce. Muže se podařilo dopadnout díky všímavému svědkovi. Policisté varovali občany, že podezřelý je ozbrojený a mohl být nebezpečný. Podrobnější informace policisté zveřejní, jakmile to okolnosti dovolí, dodali.

Podle informací serveru iDNES.cz podezřelý muž zastřelil dva lidi. Svědkyně, která si nepřála uvést své jméno, médiu sdělila, že se střílelo ve čtvrt na osm ráno poblíž stavebnin v ulici Černovice. „Bývalý přítel neunesl rozchod, a když žena nastupovala za barákem do auta, aby odjela do práce, zastřelil ji i jejího plnoletého syna,“ řekla serveru žena. Střelce ani jeho oběti osobně neznala.

Na místě byla i záchranná služba. „Ráno jsme do Svitávky vyjížděli. Naší pacientkou v místě byla mladá žena, ošetřili jsme ji pro akutní stresovou reakci. Po této kontrole a ošetření a ponaučení, co dělat v případě zhoršení stavu, jsme ji ponechali na místě,“ řekla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Podezřelý Pavel K. je z Blanenska a je mu 47 let, uvedla policie.

Tagy: