Végh reaguje na Vémolovu překvapivou výzvu: Odpadl soupeř a najednou by byl Attilka dobrý

Třetí souboj s Patrikem Kinclem nebude, a tak Karlos Vémola hledá soupeře na turnaj Oktagon 51 v pražské O2 areně pro konec roku. Prostřednictvím rozhovoru na CNN Prima NEWS zkusil štěstí i u svého přemožitele Slováka Attily Végha, ten mu ale vzkázal: „Na přípravu potřebuji minimálně čtyři pět měsíců a pak se uvidíme. Attilka pak bude v plné síle, nebude mít velké bříško. Neboj se, máš se na co těšit.“

Trilogie Patrik Kincl vs. Karlos Vémola se neuskuteční. Prvně jmenovaný šampion střední divize nastoupí na konci roku v rámci turnaje Oktagon 51 proti slovenskému rivalovi Vlastimilu Čepovi. A Vémolovi pak Kincl připomněl jeho nedávný výrok pro CNN Prima NEWS: „Vždycky to bude tak, jak řeknu, ne jak chce někdo jiný. Na mě se stojí fronta a já si vybírám. Vybral jsem si Kincla a je jen otázka času, kdy to odsouhlasí,“ pronesl tehdy Vémola.

ČTĚTE TAKÉ: Je to škoda pro sport. Attilo, pojď do O2 areny, říká Vémola po zrušené trilogii s Kinclem

Na jeho slova tentokrát nedojde. V novém rozhovoru pro CNN Prima NEWS ale přišel s náhradním řešením pro prosincový turnaj v O2 areně.

„Jestli Attila říká, že chtěl dodržet prosinec se mnou, tak pojďme do toho. Do prosince jsou dva měsíce. Mně odpadnul soupeř, Attilko, sháním soupeře. Jestli jsi ready, tak já taky. A jak by to bylo krásný, kdyby Kincla vystřídal Attila Végh…“ vtipkoval Vémola. „Attilko, pojďme v prosinci do O2 areny, stejně víme, jak to dopadne. Budeme to mít 1:1, trilogii si dáme v létě a vyděláš ještě víc, než sis přál,“ navrhl Terminátor.

A co na to říká vítěz Zápasu století?

„Karlíto můj, ano, říkal jsem ti, že jsem na tebe v prosinci připravený, protože jsem v lednu dostal informaci, že v prosinci budu mít souboj. Jen ty jsi spekuloval, že chceš mít padesát tři zápasů… A tak mi organizátoři řekli, že náš duel v prosinci nebude,“ připomněl pro CNN Prima NEWS s úsměvem Végh. „A tím, že tě nechci podceňovat, tak na tebe potřebuji pořádnou přípravu. Abych byl velmi hladový, vyhládlý a tak. A vlastně stále očekávám přesné datum, abych se pustil do přípravy na sto procent a byl na tebe zaměřený. Proto potřebuji přesné datum,“ zopakoval Végh.

„A druhá věc, teď ti vypadl soupeř, myslel sis, že půjdeš s Patrikem, a tak by byl najednou dobrý Attilka… Ale není to tak, že ‚pojď, klobáso, sním tě‘. Odpadl soupeř, bude Attilka a já půjdu dva měsíce dřít. Počkám si na datum. Na přípravu potřebuji minimálně čtyři pět měsíců a pak se uvidíme. Attilka pak bude v plné síle, nebude mít velké bříško. Neboj se, máš se na co těšit. Ahoj,“ dodal slovenský bijec s úsměvem.

Tagy:
MMA Karlos Vémola sport Oktagon Attila Végh Patrik Kincl O₂ arena trilogie