Znásilnění v Kunratickém lese. Policisté pátrali po pachateli, zveřejnili jeho popis

Pátrací akce v Kunratickém lese

Znásilnění v Kunratickém lese

Pražští policisté ukončili pátrací akci v Kunratickém lese, kde v pondělí večer neznámý muž znásilnil sedmatřicetiletou ženu. Hledaného nezadrželi, zajistili stopy. Místo prohledávaly desítky policistů. Policie vyzvala lidi, kteří muže znají, nebo se sami stali obětí napadení, aby se přihlásili na linku 158.

K přepadení mělo dojít podle informací zveřejněných policií na sociální síti X v pondělí kolem půl osmé večer. „Desítky policistů společně s kriminalisty v současné chvíli propátrávají Kunratický les, kde neznámý muž přepadl ženu a znásilnil ji. Policisté zde pátrají po jakékoliv stopě, která by je dovedla k hledanému pachateli,“ uvedla policie v úterý po 12. hodině.

Kolem půl třetí odpoledne policisté oznámili, že pátrací akci ukončili. „Hledaný muž na místě nalezen nebyl. Kriminalisté však zajistili množství dalších stop a poznatků, které momentálně vyhodnocují,“ napsali na síti X.

ČTĚTE TAKÉ: Prokletí Kunratického lesa. Našli tam mrtvoly i uřezané ruce. Nyní brutálně zaútočil šílenec

Muž je odhadem ve věku kolem 35 let, vysoký 180 až 190 centimetrů a má krátké hnědé kudrnaté vlasy. V době incidentu měl na rukou modré latexové rukavice a silně zapáchal.

V souvislosti s pátráním po pachateli policie prosí širokou veřejnost o pomoc. V případě, že máte jakékoliv informace k hledanému muži, nebo jste se taktéž stali obětí napadení v Kunratickém lese, zavolejte na linku 158, vyzývá.

Na konci ledna napadl několik lidí v Kunratickém lese třiadvacetiletý muž, který ještě předtím sekerou zranil ženu v Hostavicích. Policie ho zadržela, později se muž přiznal i k vraždě muže, jehož tělo nalezli policisté u Kyjského rybníka. Státní zástupci následně informovali o tom, že podezřelý je ve stavu, kdy se nemůže účastnit trestního řízení.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Policejní manévry v Praze. Agenti zadrželi hledaného cizince, je podezřelý z držení drog

Tagy:
policie pátrání krimi pachatel Praha Policie České republiky napadení Kunratický les znásilnění