Velký návrat Terezie Tománkové do Hlavních zpráv: Dolehla na mě zodpovědnost, prozradila

Terezie Tománková se vrátila do Hlavních zpráv.

Návrat Terezie Tománkové do Hlavních zpráv

Moderátorka Terezie Tománková má za sebou velký comeback. Tvář nedělní Partie se po dlouhé době vrátila k moderování Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS a na Primě. Diváci ji v úterý poprvé mohli vidět ve vysílání. V pořadu Showtime prozradila, zda byla při premiéře nervózní.

„Vrátila jsem se po dlouhé době a nechtěla jsem to Petrovi pokazit. Trochu jsem si musela osahat vysílací schéma a studio,“ vylíčila Tománková své první dojmy.

ČTĚTE TAKÉ: Dojetí a slzy na krajíčku. Eva Perkausová se rozloučila s diváky, čekají ji přípravy na porod

Její moderátorský partner Petr Suchoň byl s výkonem kolegyně spokojený. „Dopadlo to tak, jak jsem čekal. Ona prostě umí, to nemělo kam zahnout. Profesionálka každým coulem,“ nešetřil chválou. „V podstatě to byla skoro nuda, jak to bylo ze strany Terezie dokonalé,“ dodal.

Ačkoliv je Tománková ostřílenou moderátorkou, svěřila se, že byla před vysíláním nervózní. „Za hlavními zprávami stojí velký tým lidí. Moderátoři jsou ti poslední, kteří je mají divákům pouze zprostředkovat. Takže na mě nějak dolehla zodpovědnost,“ vysvětlila.

„Eva byla přece jenom zvyklá na opáleného svalovce Šebrleho,“ zavtipkoval Suchoň. I jeho humor Tománkové podle jejích slov pomohl premiéru ve zprávách zvládnout.

Terezie Tománková pracuje ve zpravodajství TV Prima přes 25 let. Začínala jako reportérka, postupně se vypracovala na parlamentní zpravodajku a následně moderátorku hlavní zpravodajské relace. Její profesní zkušenosti a mimořádný politický přehled přispěly k tomu, že od roku 2014 moderuje nejsledovanější politickou diskusi současnosti – pořad Partie Terezie Tománkové.

Do Hlavních zpráv se Tománková vrátila jako záskok za moderátorku Evu Hecko Perkausovou. Ta totiž na přelomu ledna a února očekává narození druhého potomka.

Tagy: