Vémola je s rodinou v Dubaji. Projíždí se v lambu a zkusil nejrychlejší horskou dráhu na světě

Karlos Vémola je s rodinou v Dubaji

Karlos Vémola zdraví diváky CNN Prima NEWS z Dubaje

Ještě předtím, než zahájí přípravný kemp v Thajsku, tráví Karlos Vémola několik dní s rodinou v Dubaji. I tam ale pilně trénuje. Přesto se snaží věnovat čas i rodině, na místě jsou s ním totiž krom manželky Lely i starší děti. „Lituju jenom jedné věci, že jsem rodinku nevzal na dovolenou už dřív,“ přiznal bojovník ve videu pro CNN Prima NEWS.

Rodinu vzal sice na dovolenou, sám je ale na pracovní cestě. A tak se i v Dubaji věnuje Karlos Vémola přípravě na příští zápas a dvakrát denně trénuje. Jen v neděli si udělal čas pouze pro rodinu.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Vémola parkuje „na prasáka“? Český Terminátor vysvětlil kauzu, která obletěla sociální sítě

„Zdravím diváky CNN Prima NEWS, dneska je můj první netréninkový den, tak toho využívám a beru děti na výlet do Ferrari Worldu. A když už tam jedeme, tak malinko ve stylu, jedeme lambem,“ říká bojovník ve videu.

„Doufám, že i vy diváci si užíváte konec léta stejně jako my. Lituju jenom jedné věci, že jsem rodinku nevzal na dovolenou už dřív. Trvalo mi to šestnáct let. A ten jejich výraz při objevování nového světa je absolutně k nezaplacení. Jak strašně si to děti užívají… I žena, že jsem ji konečně vyvezl na dovolenou. I když potom pokračuju pracovně dál do Thajska makat, protože zápas se blíží. Každopádně si to moc užíváme a doufám, že i vy užíváte závěr léta. Mějte se. Oss!“

Extrémní horská dráha i obří akvárium

Osmatřicetiletý bojovník pak dokonce děti posadil do unikátní horské dráhy. „To jsem táta hrdina, právě jsem posadil děti do nejrychlejší dráhy na světě a čekám tady na ně na balkoně, protože mě by tam nikdo nedostal,“ říká Vémola v dalším videu. O něco později se ale přece jen nechal dětmi přemluvit a absolvoval s nimi další jízdu. „Jak jsem neumřel, to nevím,“ zhodnotil extrémní zážitek.

V Dubaji jsou s Terminátorem jenom jeho starší děti, jež žijí většinu roku v Anglii, a všichni si společný čas skvěle užívají. „Je to dojemný… Když syn viděl letadlo, hotel a tak dál, tak mi říká, že mu připadá, jako bychom tam vůbec nepatřili,“ prozrazuje Terminátor. „Měl jsem je někam vzít už dávno.“

Pokoj hotelu, v němž Vémolovi bydlí, je jen několik pater nad obřím akváriem, v němž plavou i mořští dravci. „Tohle mi neměli dělat, dát mi pokoj přímo nad akváriem. Myslím si, že až se vrátím domu, tak budeme znovu přestavovat,“ vtipkuje bijec.

O nepovedené dovolené

Už před třemi lety chtěl vzít Vémola rodinu na podobný výlet plný zážitků. Mělo jet dokonce více členů rodiny. „Tehdy jsem koupil celé rodině výlet k Vánocům. Mělo nás letět asi třináct. Ale syn měl pas asi pět měsíců do vypršení lhůty. Povinnost byla šest měsíců,“ vzpomíná pro CNN Prima NEWS populární gladiátor.

„Na letišti nám říkali, ať letíme bez něj. Tak jsem odpověděl, že se zbláznili, nikam bez syna neletím. Takže tenkrát jsme neodletěli nikdo. Měli s námi přitom letět i moji rodiče, Lely rodiče, moje děti, včetně Lili. Ale to se nepovedlo. Místo toho jsme nakonec jeli díky jedné známé Lely do lázní v Rajeckých Teplicích a moc jsme si to užili, tam jsme strávili opravdu krásný čas.“

Vémolu tehdy neuskutečněná dovolená stála zhruba čtvrt milionu korun. „Měli jsme to zařízené celé přes firmu. A právě paní z té cestovky mi říkala, ať mladého necháme doma, že mi pro něj sežene hlídání. To mě tehdy urazilo nejvíc,“ vysvětluje Vémola. „Vrátili nám tehdy jenom peníze za letenku pro syna, v jehož případě přiznali pochybení. A dál tvrdili, že jsme mohli odletět bez něj.“

Letošní výlet do Dubaje se ale povedl a dovolená pro rodinu bude pokračovat následně v Thajsku. Pro bojovníka však začne tvrdá část přípravy na bratislavský souboj s Pavolem Langerem, k němuž dojde 7. října na turnaji Oktagon 47.

Tagy: