Vémola si získal zpět svou partnerku Lelu. Hýčká ji dovolenou v Dubaji

MMA zápasník Karlos Vémola si získal zpět svoji partnerku Lelu Ceterovou. Silikonovou krásku, se kterou má i dceru Lili, více než rozmazluje. Od výletu do Dubaje přes obrovskou kytici růží až po oblečení z drahých butiků. Zamilovaná dvojice se už nemůže dočkat společných Vánoc.

„5. 12. bylo velké vítězství, ale tohle je moje největší výhra,“ uvedl zápasník na svém Instagramu. Narážel tak na výhru nad MMA bojovníkem Václavem Mikuláškem, ale především na znovuzískání své partnerky Lely. Ta na fotografii drží v rukou ohromnou kytici. „Čekalo na mě 300 růží,“ dodala rozzářená Ceterová. Vémola si svoje předchozí nevěry očividně žehlí ve velkém stylu.

„Musel jsem vám nachystat krásný přivítání. Obě vás moc miluju, bylo tu doma bez vás moc smutno,“ pokračoval Vémola. Svojí partnerku si hýčká a kupuje jí i oblečení ve značkových buticích. „Jsem rád, že máš radost, lásko. Ale tím máš dárečky vybraný,“ vtipkoval.

U drahých kusů oblečení ale neskončil a Lelu vzal i na dovolenou do Dubaje. Pár zašel do několika luxusních podniků a díky zápasníkovi Muradovi se dostali i na VIP místa. „Když je restaurace totálně obsazená a není šance se uvnitř posadit, ale vy máte kamaráda Makhmuda, který vás tam okamžitě dostane a navíc zařídí VIP místa s top servisem. Děkuji,“ uvedl Vémola.

„My máme i o čtvrté ráno hlad. Připíjíme na lásku a na zdraví,“ popsala Ceterová jejich pobyt. Pár si dokonce pořídil i společnou teplákovou soupravu. „Vždycky jsem věděl, že k sobě patříme. Teď už je to vidět i na první pohled,“ přiznal Vémola.

Spokojená rodina se už těší na svátky klidu. „Tohle budou krásný Vánoce,“ sdělil zápasník. „Nejkrásnější,“ doplnila ho partnerka Lela.

Tagy: