Vendula Pizingerová září štěstím. Všechny chlapy má pohromadě

Vendula Pizingerová září po porodu malého Josefa štěstím a na sociálních sítích se chlubí rozkošnými a dojemnými snímky ze soukromí. Teď má doma zajímavou kombinaci tří chlapů. Manžela, jejich společné novorozeně a dospívajícího syna Jakuba, který se k malému bráškovi očividně má.

Pizingerová zásobovala sociální sítě už těhotenskými fotografiemi. Od 13. října už zdobí její Instagram malý Josef a oba jeho rodiče září štěstím. „I když je u nás doma teď občas slyšet dětský pláč, cítím neskutečný klid,“ napsala.

„Nemám pocit, že kamkoli musím, vše objímá klid a svoboda. Dny pomalu letí v souběhu věcí, které se dějí venku. Vše, o čem sním, je láska, i když vím, že je prchavá, a slibuju, že nebudu hledět na to, co a jak by mělo správné být. Protože to stejně nikdo neví,“ pokračovala novopečená maminka.

Nejedno srdce pookřálo u fotografie, kde má starší syn Pizingerové Jakub v náručí malého Josefa. Na snímku je ale Jakub zády, což by mohlo znamenat, že se nechtěl fotit. „Bráchové. Malý zatím neodporuje, ten se hlavně chce chovat,“ napsala k fotce Vendula.

Fanoušci na sociálních sítích si ale myslí, že by se Kuba neměl za fotografii s malým bráškou v náruči vůbec stydět. Naopak, mohla by to být skvělá balicí technika na holky. „To je lákadlo na děvčata. Dát bráchovi kočárek, ať jezdí, a už bude mít kolem sebe spoustu koček,“ okomentovala fanynka Iva.

Vendula ale srší i humorem. U videa, na kterém tatínek Josef stříhá miminku nehty, přiznala, že hůř vidí, alespoň než její manžel: „U nás stříhá nehty ten, kdo nejlíp vidí.“ To okomentovala i herečka Eva Holubová. „U nás stříhal ten, komu se netřásly ruce. Byl to manžel,“ napsala.

Tagy: