Prudce elegantní a Británií milovaná. Vévodkyně Kate oslaví čtyřicítku netradičně

Manželka prince Williama Kate

Královna Alžběta Kate dříve neměla ráda

Vévodkyně Kate příští neděli oslaví životní jubileum. Ač nám může připadat, že vévodkyně z Cambridge vypadá pořád stejně, 9. ledna oslaví 40. narozeniny. Oslavy ale budou skromnější, než bychom očekávali.

Oslavy Kateiných 40. narozenin budou menší kvůli pandemii koronaviru. Očekává se, že vévodkyně uspořádá malou sešlost s rodinou a blízkými přáteli.

„Oslavy pro vévodkyni budou pravděpodobně decentní. Stejně nechtěla nic okázalého, to není zrovna její parketa. Ale zejména kvůli současné situaci bude pravděpodobně vše omezeno,“ prozradil zdroj webu The Mail on Sunday.

Místo oslav skromný oběd

Kate a princ William, kteří v pátek zveřejnili svou fotografii z cesty na premiéru Jamese Bonda, jež se konala na Silvestra, už vynechali tradiční vánoční oslavy královské rodiny. Královna Alžběta II. totiž byla nucena zrušit své plány na pořádání akce v Sandringhamu.

Kvůli obavám z nové varianty koronaviru omikron se konal menší oběd na hradě Windsor, zatímco vévoda s vévodkyní hostili rodinu Kate v Anmer Hall, svém venkovském sídle na panství Sandringham.

Tagy: