Vít Starý z Mandrage je na invalidním vozíku: Po dlouhé odmlce napsal fanouškům vzkaz

Bývalý frontman oblíbené české kapely Mandrage Vít Starý se po dlouhé odmlce ozval svým fanouškům na sociální síti. Na svém profilu sdílel fotku, kde je na invalidním vozíku. V komentářích pak vzkázal, že se vrátí.

Pětatřicetiletý zpěvák Vít Starý umístil fotku na sociální síť Facebook ve čtvrtek odpoledne. Na snímku sedí na invalidním vozíku a dívá se do nebe. „I´ll be back,“ napsal stručný komentář pod nově sdílený příspěvek. Fráze v překladu do češtiny znamená, že se vrátí.

ČTĚTE TAKÉ: Překvapivé odhalení u Víta Starého z Mandrage. Zpěvák má z dob své největší slávy dceru

Fanouškům tak dal naději, že by se mohl vrátit zpět na pódia. Desítky obdivovatelů muzikantovi přejí hodně sil. „Věděla jsem, že se vrátíš. Díky za tebe a hodně sil,“ vzkázala fanynka. „Nepřestala jsem věřit, těším se,“ napsala další.

Posted by Viteso Vit on Thursday, February 1, 2024

Kapela Mandrage ohlásila veřejnosti blíže nespecifikovanou pauzu v roce 2020, poté co společně vystupovali více než deset let. Za tu dobu si vybudovali silnou fanouškovskou základnu, která i dnes doufá, že se hoši opět společně objeví na koncertech.

Starého provázely nejen zdravotní problémy spojené s neléčenou cukrovkou, ale snažil se také dostat ze závislosti na drogách. Kvůli svým démonům také nastoupil do léčebny.

Vít Starý si vždy své soukromí pevně střežil, před nedávnem se ale redakci CNN Prima NEWS podařilo zjistit, že z dob své největší slávy má dceru, kterou se mu i přes všechnu mediální smršť podařilo roky tajit.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bývalý fotbalista David Limberský bydlí v luxusu. Fitness, bazén nebo pivní sklípek se saunou. Nahlédněte do jeho soukromí:

Tagy: