Herec „The Rock“ daroval dům v Miami bojovníkovi MMA. Ocenil jeho dobrý skutek

Hollywoodská hvězda Dwayne The Rock Johnson znovu rozdával radost.

Že má hollywoodská hvězda Dwayne „The Rock“ Johnson srdce na pravém místě, prokázal už několikrát. Rád pomáhá těm, kteří sami neváhají pomoci, i když si to stěží mohou dovolit. MMA zápasník Thembo Gorimbo je toho důkazem. Od slavného herce dostal dům v Miami.

Život bojovníka Themba Gorimby je jak z hollywoodského filmu. Ve třinácti letech přišel o rodiče, před prvním zápasem v nejslavnější organizaci UFC přespával v tělocvičně a na bankovním účtu měl sedm dolarů, v přepočtu zhruba 150 korun. Po prvním vítězství peníze nevyužil pro sebe, ale pro další, kteří potřebovali pomoc – a toho si všimla hollywoodská superstar Dwayne Johnson.

„Prodal jsi zápasnické vybavení a koupil jsi vodní čerpadlo pro tvou vesnici v Zimbabwe, aby tví lidé měli čistou vodu. Přitom jsi mohl ty peníze vzít a vložit je do auta, bytu, ale to jsi neudělal. Postaral ses o své lidi. A to přesně ukazuje, kým jsi,“ sdělil bijci Johnson.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hvězdný Reynolds splnil přání umírajícímu fanouškovi. Dusil jsem se emocemi, přiznal herec

Herec před týdnem dobrosrdečnému bojovníkovi přislíbil pomoc a ta přišla dřív, než by to sám Gorimbo čekal. 32letého rodáka z vesničky Bikita pozval do luxusního domu v Miami, kam nainstaloval i fotografie jeho rodiny a řekl: „Chtěl jsem tě sem přivést, podívat se ti do očí a říct ti: ,Vítej doma.‘“

Kromě domů rozdává auta

Gorimbo neměl slov. „Panebože, díky. Díky moc. A víš co? Já si tady hledal dům a tys mi jeden dal. Tak já koupím lidem ve své vesnici další vodní čerpadlo,“ vzkázal zápasník.

A není to poprvé, kdy nejlépe vydělávající herec světa pomohl. Před dvěma lety uspořádal projekci filmu Red Notice pro skupinu diváků, kteří byli dobrým vzorem pro společnost. Veterán amerického námořnictva Oscar Rodriguez pak od The Rocka dostal na míru upravený pick-up.

A rozdavačný byl i ke svému dvojníkovi, který za Johnsona zaskakoval v nejnebezpečnějších scénách a schytal za něj nejednu bolestivou ránu. Tomu už v roce 2018 daroval Ford F-150.

Tagy: