Hvězdný Reynolds splnil přání umírajícímu fanouškovi. Dusil jsem se emocemi, přiznal herec

Uplynulý víkend byl pro herce Ryana Reynoldse více než výjimečný. Jeho velšský tým Wrexham po patnácti letech postoupil do britské fotbalové ligy, navíc se sešel s 45letým Jayem Fearem. Během dvacetiminutového rozhovoru s fanouškem, kterému byla diagnostikována rakovina slepého střeva v posledním stádiu, mu předal podepsané rukavice filmového Deadpoola a šokoval ho vřelou pozvánkou na natáčení. Sám herec přiznal, že se emocemi „dusil“.

Reynolds se se svým výjimečným fanouškem a jeho rodinou sešel v neděli na stadionu klubu Wrexham, který spoluvlastní. Den to byl osudový, 24. dubna totiž klub výhrou 3:1 po patnácti letech postoupil do čtvrté anglické ligy, která už spadá do profesionální ligové soutěže English Football League (EFL).

Během dvacetiminutového rozhovoru si americko-kanadský herec s Fearem a jeho rodinou povídal, došlo ale i na předání dárků. Konkrétně si fanoušek, kterému byla v lednu letošního roku diagnostikována rakovina slepého střeva v posledním stádiu, vysloužil podepsané rukavice z druhého filmu Deadpool.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Marka jeho matka alkoholička topila ve vaně či zbila pohrabáčem. V dospělosti přišly další rány

„Setkat se s Jayem bylo úžasné. Zajímalo by mě, jestli bych měl stejnou neochvějnou radost, kdyby se naše role vyměnily. Je to výjimečný člověk, jeho rodina je úžasná. Trochu jsem se dusil emocemi, když mi došlo, jak moc bude svým dětem a manželce chybět,“ citoval Reynoldse web BBC. Sám má velikou rodinu, nedávno se mu s manželkou – herečkou Blake Livelyovou – narodil čtvrtý potomek.

Když se o přání Feara dozvěděl, ani chvíli se setkáním neváhal, dokonce mu nahrál videovzkaz. Zorganizovat setkání pomohla charitativní organizace Bucket List Wishes. Fanouškem klubu se Fear stal po sledování seriálu Vítejte ve Wrexhamu, který mapuje převzetí klubu právě Reynoldsem a jeho kolegou Robem McElhenneym.

„Vždy se říká, že byste se nikdy neměli setkat se svým idolem, tento chlapík je ale rozhodně výjimkou,“ pronesl Fear. Od oblíbeného herce doslat navíc další dárek – pozvání na natáčení třetího dílu Deadpoola.

„Opravdu doufám, že budu mít možnost vidět Deadpoola 3, až vyjde,“ svěřil se Fear herci. Ten pohotově odvětil: „Za šest týdnů natáčíme, tak proč vás nepozvat do Londýna. Pojďme to zařídit.“ Fearovi došla slova, nadšeně nabídku přijal. „Lidé by si mohli myslet, že to celé bylo kvůli mně. Ve skutečnosti je to pro mou rodinu. To oni si budou do konce života pamatovat, co se stalo. Doufám, že se to pro ně stane stěžejní vzpomínkou, na níž nezapomenou,“ dodal fanoušek.

Tagy: