Vítej v klubu zlomených čelistí: Umělci přejí Miraiovi brzké uzdravení, vzkaz napsala i Havlová

Mirai během koncertu v Mikulově spadnul během surfování na divácích z matrace přímo na hlavu.

Mirai v nemocnici

Zpráva o zranění zpěváka Miraie Navrátila vyvolala na sociálních sítích vlnu podpory. Co nejrychlejší uzdravení mu kromě fanoušků popřáli také jeho kolegové z umělecké branže, mezi nimi například modelka Iva Kubelková, rapper Majk Spirit či bývalá první dáma Dagmar Havlová.

O náhlé operaci, kterou musel zpěvák podstoupit, informovala v úterý fanoušky skupina Mirai. „Zatím čekáme na podrobnosti, už teď ale víme, že rekonvalescence si bude žádat nějaký čas,“ uvedla skupina na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Mirai Navrátil je po operaci. Po úderu do hlavy zpíval v helmě. Koncerty počkají, píší fanoušci

Detaily zranění zveřejnil zpěvák ve středu na Instagramu. „Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama. Věřím, že budu asap dobrej, ať si to léto ještě trochu užijem,“ napsal v příspěvku, ve kterém také poděkoval zdravotnickému personálu za péči, kterou mu poskytl.

Pod příspěvkem mu začali vyjadřovat podporu nejen fanoušci, ale také celebrity. „Posílám hodně síly a trpělivosti,“ napsala modelka Iva Kubelková. S přáním brzkého uzdravení se připojila také kapela Jelen.

Své komentáře připojili také další hudebníci. „Posíláme všichni sílu z Paříže! Máme tě rádi, buď dobrej asap,“ napsala herečka a zpěvačka Emma Smetana. Brzké uzdravení Navrátilovi popřáli také rappeři Majk Spirit a Paulie Garand. DJ NobodyListen Miraie s nadsázkou přivítal v „klubu zlomenejch čelistí“.

Svůj vzkaz připojila také herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová. „Mirai!!! To je strašný! Moc na Vás myslím. Ať jste brzy fit,“ napsala a vzkaz doplnila třemi srdíčky.

Kvůli nečekané operaci svého frontmana musela kapela změnit plány na nejbližší týdny. „Je jisté, že nezvládneme libereckou zastávku našeho Mirai Summer Festu, která měla proběhnout v sobotu 3. srpna. Hledáme nový termín a ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat,“ sdělila kapela a požádala své fanoušky o trpělivost.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Exkluzivní rozhovor s Miraiem Navrátilem o nové desce, obavách i plánech do budoucna

Tagy: