Kdo dostal na pi*u? Lyžařka Petra Vlhová slavila výhru nadávkami soupeřce. Pak se omlouvala

Slovenská lyžařka Petra Vlhová měla minulý týden ve Flachau pořádný důvod k oslavám. Vyhrála totiž závod světového poháru. Na druhém místě skončila její velká soupeřka Mikaela Shiffrinová. A právě na adresu Američanky adresoval slovenský tým sprosté nadávky. K těm se navíc připojila i sama Vlhová. Ta si teď sype popel na hlavu.

S informacemi přišel slovenský web Refresher. Ten upozornil na video, které se po vítězství Vlhové v Rakousku začalo šířit na internetu. Na něm je údajně slyšet rozradostněný slovenský tým, jak pokřikuje: „Kdo dostal na pi*u?“ Vlhová se pak ke skandování přidala a odpovídala, že „Shiffrinová“. Ta je totiž její odvěkou rivalkou.

K incidentu se Vlhová vyjádřila prostřednictvím svého manažera. „Omlouvám se za nepřípustné spojení přímení mé největší soupeřky s vulgárním fanouškovským pokřikem,“ stálo podle Denníku N ve vyjádření. Slovenka se pak měla spojit i s americkou hvězdou a omluvit se přímo i jí. „Ubezpečila jsem ji, že to z mojí strany v žádném případě nebylo myšleno osobně. Věřím, že ví, že k ní jako k člověku i jako k úžasné sportovkyni mám jen respekt a úctu,“ řekla lyžařka deníku.

Američanka se těší na další závody

Shiffrinová omluvu přijala. „Oceňuji, že se mi ozvala. Neurazily mě její oslavy vítězství, které bylo důležité pro ni i pro slovenské fanoušky. Už teď se těšíme na další závody,“ řekla podle webu americká lyžařská hvězda.

Vlhová si po vítězství ve Flachau připsala první vítězství v probíhající sezoně. „Jsem velmi šťastná. Na vítězství jsem čekala velmi dlouho. Děkuji úžasným slovenským fanouškům i celému týmu za podporu. Triumf ve Flachau je vždy velmi speciální. Byl to boj. Mikaela jela velmi dobře, věděla jsem, že do toho musím dát maximum,“ nechala se podle Refresheru slyšet po zdařilé jízdě lyžařka.

Tagy:
lyžování závod Rakousko oslavy vítězství lyžař alpské lyžování Světový pohár Petra Vlhová Mikaela Shiffrinová Denník N Flachau