Vozový park přišel Ronalda na půl miliardy. Vyjímají se v něm Bugatti, Bentley či McLaren

Být jedním z nejlepších fotbalistů v historii přináší své výhody. Útočník saúdskoarabského Al Nassru Cristiano Ronaldo během kariéry vydělal miliardy a podle toho vypadá jeho vozový park. Pořizovací cena všech jeho vozů podle Daily Mailu převyšuje částku 500 milionů korun.

Během kariéry si Ronaldo podle magazínu Forbes fotbalem a příjmy z reklam vydělal více než 23 miliard korun. Dalších téměř pět miliard mu podle Al Jazeery ročně přiteče na účet díky štědré smlouvě v Saúdské Arábii. Může si tak koupit všechno, co mu přijde na mysl. A platí to samozřejmě i o drahých luxusních vozech. Není tedy divu, že ve své garáži hýčká sbírku aut za stovky milionů korun.

ČTĚTE TAKÉ: Psychopat Bořil nebo odporné „fandění“ sparťanů. Pražské derby vyvolalo na sítích emoce

Vozovému parku osmatřicetiletého rodáka z portugalské Madeiry vévodí Bugatti Centodieci. Stroj ho přišel na astronomických 252 milionů korun. Na světě je ho jen deset kusů, a když se minulý rok jeden objevil na internetu k prodeji, cena podle Auto.cz přeskočila 300 milionů korun. Pro Ronalda tedy šlo o dobrou investici.

Jeho nejextravagantnější a nejdražší vůz se může pochlubit osmilitrovým motorem o výkonu 1 600 koní. Z nuly na sto zrychlí za necelé dvě a půl sekundy a může jet rychlostí až 380 kilometrů za hodinu.

Není to ale jediná Ronaldova „bugatka“. Vlastní také Bugatti Chiron a Bugatti Veyron, které dohromady stály 107 milionů korun. Ve sbírce má mimo jiné také vůz McLaren Senna, dva kusy značky Rolls Royce, vozy Mercedes, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin ale třeba i Chevrolet Camaro, který stál jen 900 tisíc korun. Celý vozový park jednoho z nejlepších fotbalistů historie přišel podle britského deníku Daily Mail na více než 500 milionů korun.

Tagy: