Nejasnosti kolem vraždy na Plzeňsku. Tělo našli kolemjdoucí, pachatel stále uniká

Plzeňští kriminalisté vyšetřují vraždu

Plzeňští kriminalisté vyšetřují vraždu

Plzeňští kriminalisté vyšetřují vraždu, která se stala včera v noci na Borech. Pachatel je stále na útěku a policisté zatím neznají ani totožnost zemřelého muže.

Tělo zatím neidentifikovaného muže bylo nalezeno na těžko přístupném místě. Jak se tam oběť dostala – zda tam byla napadena, nebo ji tam po útoku pachatel odtáhl – zatím není jasné. „Lékařka na místě popsala známky smrti u muže nejasné totožnosti a nejistého věku. S mužem nikterak nemanipulovala. Nemohla vyloučit známky cizího zavinění. Místo si převzali kriminalisté,“ uvedla mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

Podle informací CNN Prima NEWS tělo muže objevili dva náhodní kolemjdoucí a to mezi Doudleveckou a Samaritskou ulicí v hustém porostu. „Ohledáním těla byly zjištěny známky cizího zavinění. Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy a po pachateli intenzivně pátráme,“ upřesnila policejní mluvčí Iva Vršecká.

Jakou útočník použil zbraň, zda šlo o nůž, nebo třeba revolver, policisté nechtějí prozradit. „Abychom nezmařili úkony trestního řízení, nebudeme v tuto chvíli k případu poskytovat žádné bližší informace,“ doplnila Vršecká.

Totožnost zavražděného muže policisté stále neznají. Podle informaci CNN Prima NEWS byl středního věku a na sobě měl modré džíny a černou mikinu. Fotografie zemřelého by měli kriminalisté zveřejnit v následujících dnech. Právě identifikace oběti může hrát důležitou roli při dopadení vraha. Kriminalisté si totiž pak budou moci utvořit alespoň okruh podezřelých.

Tagy: